Sarah Jessica Parker si moda

Petrecere organizata de postul de televiziune Bravo
10 martie 2010
 

Tinuta din filmul "Sex and the City 2"

 

 Pe strazile din New York
 

 

Maruntica, subtirica, uratica si provenind dintr-o familie cu 10 copii, actrita a facut balet si a fost selectionata de mica, pentru emisiuni si filme pentru copii.

Prilejul acestei spectaculoase evolutii a fost serialul si filmul Sex and The City, care a obligat-o, interpretand personajul unei jurnaliste new-yorkeze obsedate de moda, sa imbrace sute de piese ale celor mai cunoscuti si apreciati designeri, amestecate cu alte sute de produse vestimentare si accesorii din categoria mass-market, cautate, asamblate si produse de Patricia Field.

Aceasta euforie fashion-ista, initial sarcastica, a generat un stil. Unul foarte apreciat in special de americani, mari amatori de kitsch. Avangardist in toata aceasta derulare furibunda de solutii vestimentare este amestecul aiuritor de piese, tesaturi, texturi, culori in formule care ignora toate regulile. Pentru film totul este atractiv, spumos, ingenios, util. Pentru strada e un dezastru.

Sarah Jessica Parker, femeia care a imbracat sute de rochii in serialul Sex and the city umbla, in particular, mai ales in blugi.

Nu e prea inalta, dar se bucura de o talie bine marcata, gambe ferme si glezne subtiri.

O avantajeaza rochiile largi, pe talie, cu lungimea pana la genunchi. Poate purta si rochii mulate, dar nu foarte scurte.

N-ar trebui sa apara cu un decolteu foarte adanc sau prea larg si ar trebui sa renunte la accesoriile supra-dimensionate, cat si la sandalele tip gheata. Nici amestecul de stiluri, suprapunerile, volumele exagerate, purtate in film nu ii aduc niciun beneficiu de imagine in viata de toate zilele.
 

 

Pasaje extrase din cartea "Filmul si moda" de Doina Berchina.
Foto: Hepta.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete