Sânziana Negru s-a despărțit de iubit și a făcut anunțul cu lacrimi în ochi. ”A fost cea mai frumoasă relație a mea de până acum”

Sânziana Negru s-a despărțit de iubit și a făcut anunțul cu lacrimi în ochi. ”A fost cea mai frumoasă relație a mea de până acum”

Sânziana Negru și iubitul ei, Bogdan Mustățea, s-au despărțit, potrivit anunțului făcut de îndrăgita vloggeriță pe contul ei de Instagram.

Sânziana, fostă iubită a lui Smiley, a preferat să dea aceste detalii intime despre relația ei, în condițiile în care urmăritorii ei pe rețelele sociale observaseră lipsa lui Bogdan din cele mai recent proiecte ale sale.

'Eu nu sunt adepta vorbitului foarte mult despre relații, familie, pentru că mi se pare că trebuie să rămână private. E mai bine ca mai puțină lume să știe ce se întâmplă la tine acasă întotdeauna. Dar pentru că atât eu, cât și Bogdan, ne desfășurăm munca pe aceste canale de social media și munca noastră s-a îmbinat cu relația, am simțit nevoia să împărtășesc următoarele lucruri cu voi. Probabil ați observat că Bogdan lipsește de pe Instagramul meu de ceva timp. Motivul este cel la care s-a gândit mai multă lume și anume că ne-am despărțit', a spus Sânziana Negru, pe Instagram.

Vloggerița a oferit și câteva detalii despre decizia luată. 'Acum câteva săptămâni am luat ceea ce cred că e decizia corectă pentru noi, în momentul de față. (…) N-am să bravez, n-am să spun că e ușor sau să fiu acum femeia puternică și independentă care zice că 'life goes on', deși asta se întâmplă, pentru că dacă investești măcar și un minim de sentimente într-o relație de doi ani și jumătate, tot te simți vulnerabil și dezechilibrat. Noi am trăit foarte multe lucruri împreună și intensitatea relației a fost foarte mare și atunci e foarte normal să simți un pic că deraiezi de la direcția pe care o aveai și să alegi una nouă. (…) Sincer, a fost cea mai frumoasă relație a mea de până acum, prin prisma lucrurilor făcute împreună și a experiențelor prin care am trecut amândoi și care, cu siguranță, ne-au format pentru a fi oamenii care suntem astăzi', a explicat Sânziana Negru.

Totodată, vloggerița a povestit, cu lacrimi în ochi, și un episod care a marcat-o, după despărțirea de Bogdan.

'V-ați fi așteptat să ne mutăm împreună pentru că am și vorbit despre treaba asta. Iar acum două săptămâni, când am făcut un semitur al casei, în care vă arătam camerele și v-am spus despre una din camere că încă nu știu ce va fi acolo, foarte multe dintre voi mi-ați dat mesaje că acolo ar trebui să fie camera copilului și asta n-a picat foarte bine. Deci vedeți cum niciodată nu cunoști ce e, de fapt, între doi oameni, ce e în spatele Instagramului', a încheiat Sânziana.

FOTO: Instagram

 

Citește și:

Cum arată soţia actorului Andrei Aradits? Andreea predă Yoga de trei ani şi are o siluetă de invidiat!

Acum este o actriță de succes, dar Angelina Jolie își dorea să devină director al unei case funerare! Care este motivul din spatele acestei decizii?

Ioana Ginghină a vorbit cu fiica ei Ruxandra despre pictorialul nud făcut pentru revista Playboy

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete