S-a aflat! Care este motivul pentru care Connect-R și-a schimbat look-ul: „Acum ați înțeles de ce”

Zilele trecute, Connect-R și-a luat fanii prin surprindere când a apărut cu un nou look. Acesta a renunțat la barbă, însă nu a oferit nici o explicație.

În urmă cu scurt timp, printr-un comunicat special a fost anunțat un nou sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva'. Printre vedetele care vor participa și îi vor încânta pe telespectatori se numără și Connect-R. Acesta nu va trece prin celebrele transformări singur, ci va face echipă cu bunul său prieten Shift.

„Acum ați înțeles de ce m-am bărbierit, începe @tecunoscdeundeva.oficial alături de fratele @shiftbby ❤️❤️❤️', a scris Connect-R pe Instagram în dreptul unei fotografii în care apare alături de Shift.

Emisiunea „Te cunosc de undeva' nu este singura provocare la care au spus „DA' cei doi artiști. Aceștia au mai participat și la „Asia Express' pe Drumul Împăraților, în sezonul 4. Relația strânsă dintre cei doi a putut fi admirată de fani pe parcursul probelor. Cu toate acestea, au fost și momente mai puțin plăcute, mai ales atunci când interveneau foamea și oboseala.

„De la noi, telespectatorii ar trebui să se aștepte la o mascaradă maximă. Este minunat faptul că pot să fac din nou echipă cu Connect-R, este singurul cu care aș fi participat în acest moment la Te cunosc de undeva!.

Pe lângă faptul că avem „antecedente' (n.r. – participarea la Asia Express), noi suntem ca frații și ne simțim minunat împreună, iar eu am un avantaj, deoarece Connect-R a mai fost concurent în emisiune și am ce învăța de la el', a declarat Shift, potrivit Libertatea, în vreme ce Connect-R a completat:

„Telespectatorii Te cunosc de undeva! ar trebui să se aștepte de la noi la doi nebuni, pentru că așa ne-au cunoscut ca echipă, dar bineînțeles cu multă seriozitate, mult devotament și mult drag pentru acest show. Sperăm ca publicul să se uite cu mâinile împreunate pentru noi și să se roage, la fel cum au făcut și la Asia Express, pentru că sunt echipe foarte bune și vom avea nevoie de un al treilea membru în echipă – cei de acasă!'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete