Rutina de îngrijire pe perioada sezonului rece

A venit frigul iar asta afectează nu doar felul în care ne simțim ci are un impact și asupra tenului și a felului în care arătăm.Desigur că există tehnici și tratamente care ne ajută să readucem strălucirea și textura avută la începutul verii.După zile în șir petrecute în soare, pielea a avut de suferit. Deshidratarea, apariția petelelor și a iritațiilor au lăsat urme vziibile pe ten.

Primul pas pentru un ten luminous

Exfolierea este primul pas pentru a putea pbține un ten curat și uniform. Exfolierea ajută la înlăturarea stratului de piele moartă eliminând treptat și petele. SIgur că doar un pas nu poate face minuni și va fi nevoie de o rutină întreagă urmată ca la carte.

Serumuri eficiente

Serumurile sunt foarte căutate când vine vorba de produse eficiente pentru ten. Dacă căutați cosmetice coreene vor apărea o serie de branduri și produse foarte bine cotate. Majoritatea produselor coreene conțin multe ingrediente active formulate foarte bine astfel încât să nu provoace iritații sau alte efecte secundare. Adesea prețurileproduselor asiatice sunt mai mici decât în cazul celor produse în Europa sau America. Extractul de melc, centella asiatica sau Aloe sunt printre ingredientele de bază.

Consecvența aduce rezultate

Degeaba folosești o dată crema deoarece nu va face minuni decât dacă este folosită destul de des și în cantitatea recomandată, nu mai mult, nu mai puțin.  La fel ca și în cazul protecției solare, cantitatea folosită trebuie să fie optimă. Adesea în cazul serumurilor se folosește prea mult produs, nu prea puțin cum este în cazul protecției solare.

Temperaturi mici, griji mari

Nu supune pielea temperaturilor mici. Chiar dacă ești îmbrăcată bine fie cu veste de blană, colanți termo și Moon Boots, fața tot va avea de suferit. Alege crème super hidrantate și nu expune pielea la temperaturi extreme mai mult decât este necesar.

Mămicile mai mereu spun că nu au timp să se ocupe de ten. În cazul acestora poate fi cumpărat un aparat de față cu oxygen-spray. Prețul nu este ridicat, poate cam cât o scoică bebe mai ieftină. Spray-ul ajută la pătrunderea ingredientelor active mult mai adânc, iar efectele se văd încă de la prima folosire. Folosit o odată la 3-4 zile oferă efecte mult mai rapide și mai evidente decât în cazul unei crème hidratante. La fel de utile sunt și măștile șervețel. Ieftine la achiziție dar în timp se tot adună sumă nefiind refolosibile cum este în cazul aparatului cu oxygen.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial