Roxana Ciuhulescu, mutată de la minister, după ce s-a întors de la „Survivor”. Unde lucrează acum vedeta

Roxana Ciuhulescu era consilierul ministrului Edward Novak la Ministerul tineretului și sportului. A fost nevoită să ia o pauză cât a participat la „Survivor România' 2022, însă acum a revenit și a avut parte de schimbări neașteptate la locul de muncă.

Din 31 august 2020, Roxana Ciuhulescu lucra la minister, era consilierul ministrului tineretului și sportului. Vedeta susținea că nu are nicio afiliere politică, dar sportul e domeniul ei. „Sunt consilierul ministrului Eduard Novak, care s-a întors de la Tokyo cu medalia de argint la ciclism, la Jocurile Paralimpice. Mă ocup de imaginea sa publică şi organizez evenimente pentru minister. A fost o mare schimbare şi, sincer, mi-am dat eu mie o perioadă de probă de trei luni, pentru că nu ştiam dacă o să mă adaptez, dacă o să-mi placă. Dar am fost cooptată într-o echipă frumoasă şi tânără, în care am putut să-mi materializez ideile, mi s-a dat mână liberă să organizez evenimente şi workshop-uri. Sigur că salariile sunt altfel decât la privat, dar uşor-uşor am început să fac câteva lucruri şi pentru mine', a declarat ea.

roxna-ciuhulescu-la-minister-dupa-survivor-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Acum, playtech.ro a scris că vedeta a fost anunțată că e detașată și că în 4 zile trebuie să se prezinte la noul său post de comunicare, aflat în județul Maramureș. Roxana Ciuhulescu ar fi refuzat detașarea și ar fi transmis acest lucru celor de la Resurse Umane, din minister și apoi Agenția Națională al Funcționarilor Publici.

Două zile mai târziu, printr-un nou ordin, ministrul Eduard Novak anula decizia de mutare a Roxanei Ciuhulescu în Maramureș și după o zi de pauză, o detașa pe fosta sa consilieră de imagine, la Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București. Acum, ea lucrează în prezent, la departamentul Achiziții.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete