România a ratat finala Eurovision pentru a treia oară la rând. Mesajul dur transmis de Mihai Trăistariu

România a ratat finala Eurovision pentru a treia oară la rând. Mesajul dur transmis de Mihai Trăistariu

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, a ratat calificarea în marea finală, programată sâmbătă, 22 mai, la Rotterdam. Este a treia ediție consecutivă când țara noastră nu va concura în finala concursului european de muzică.

Intrată în concurs cu nr. 13, Roxen a interpretat piesa „Amnesia', care este compusă de Adelina Stîngă și de Victor Bouroșu.

Reprezentantul României din 2006, Mihai Trăistariu, explică motivele care au dus la eșecul înregistrat de țara noastră în competiția din Olanda.

Într-o postare pe contul personal de Facebook, Mihai a spus că Roxen a cântat bine și că nu i se poate reproșa nimic din acest punct de vedere. Artistul a mai precizat că nimeni nu poate pune la îndoială talentul cântăreței din Cluj, dar că aceasta nu este bună pentru a fi live pe o scenă.

Trăistariu, care a reprezentat România la ediția din 2006 a Eurovision când a ocupat locul 4 cu piesa „Tornero', a remarcat faptul că Roxen este o artistă foarte bună de studio, dar că pentru un spectacol live ea va trebui să mai exerseze. Totodată, el crede că România are nevoie de o selecție națională ca pe vremuri, criticând astfel selecția internă care s-a făcut și care, iată, nu a dat roade.

„Din nou, ascultând-o live, am avut senzația că nu are precizie maximă, că nu are suflu … cel mai probabil din cauza dansului și a mișcărilor bruște. Sau … poate așa e timbrul ei – puțin tremurat. Ori poate faptul că e prea mică, prea necoaptă pentru un concurs de o asemenea anvergură. Habar n-am. Cert e că… a fost prea mare concurența în Semifinala I ca să treci în Top 10. Una peste alta… nu a fost nimic rău pentru România. Dar nici spectaculos. Puteau să vină cu un show mai ieșit din tipar, mai vizibil, mai wooow. Însă România, mereu, atâta poate. Rușine echipei!', a fost mesajul dur publicat de Mihai Trăistariu pe Facebook.

Cea de-a 65-a ediţie a concursului Eurovision Song Contest a început marți seară, la Rotterdam, cu o primă semifinală, care s-a desfășurat într-un format restrâns, de pandemie.

În 2018, pentru prima dată după 14 ani, România rata calificarea în finala Eurovision, deși piesa „Goodbye' a trupei The Humans, era destul de bine cotată la casele de pariuri. Apoi, în 2019, la Tel-Aviv, Ester Peony, reprezentanta României, a ratat și ea calificarea în finală.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete