Rochii de mireasă din Colecţia Pronovias 2015

Sub conceptul „50 de ani îmbrăcând vise' Pronovias şi-a sărbătorit aniversarea de aur printr-un spectacol de modă unic, în care au fost prezentate 50 de rochii de mireasă din colecţiile Atelier Pronovias 2015.

Noile creaţii au fost lansate odată cu sărbătorirea aniversării de 50 de ani şi au fost inspirate de lunga şi înfloritoarea traiectorie a companiei.

Ele includ rochii compuse din piese distincte, o colecţie minunată de corsaje şi fuste. Acest concept, prin care rochia este împărţită în două, oferă mai multe posibilităţi de a o purta.

O altă noutate a colecţiei o reprezintă rochiile împodobite cu bijuterii, în care broderiile cu pietre în diferite nuanţe ocupă un loc special. Rochia de tip bluză continuă să rămână în tendinţe, fiind una dintre piesele emblematice ale firmei.

Ţesăturile somptuoase reprezintă esenţa colecţiei Atelier Pronovias: dantela franţuzească şi Chantilly, mătasea Mikado, crepul sau brocartul sunt în mod special importante. Mai există şi mult satin şi satin moale, îmbinate în rochii inspirate din farmecul glam al Hollywood-ului din anii 30-40. Tulul a fost folosit pentru a crea straturi ondulate pe mâneci lungi, la gât şi la spate, împodobite cu o broderie delicată care creează un efect magic de tatuaj pe piele.

Dantela florală care îmbracă gâtul şi spatele, precum şi broderiile în culori pastel, oferă un aer romantic rochiilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Moda