Robert Finch, iubitul lui Kate Middleton înainte de William

Kate Middleton și Printul William se cunosc încă de pe vremea studenției lor la Universitatea St. Andrews, unde amândoi studiau Istoria artei. William și-a observat viitoarea soție în timp ce participau la o acțiune caritabilă.

Singurul obstacol în calea unei relații a fost iubitul ei de atunci, Rupert Finch, un avocat aspirant, înalt și sobru. Cei doi s-au întâlnit la cursurile Universitatea St. Andrews și au fost împreună aproximativ un an de zile.

Imediat după despărțire, în 2011 Kate s-a căsătorit cu moștenitorul tronului, iar Rupert s-a căsătorit doi ani mai târziu cu fiica marchizului Reading, Lady Natasha Rufus Isaacs, cofondator al brandului Beulah London.

Au trei copii, precum ducii de Cambridge: Georgia, Cienna și India Grace Albertine. Astăzi, Rupert lucrează ca avocat intern pentru o companie de produse chimice și tehnologie durabile, în timp ce Beulah London este unul dintre brandurile pe care le poartă ocazional Ducesa de Cambridge.

Rupert a fost invitat la nunta regală, iar Kate și William au participat la nunta sa. În rest, foarte rar se întâlnesc cele două cupluri împreună. Dar dacă „The Crown' ar trebui să ajungă în zilele noastre, este foarte probabil ca Peter Morgan să scoată la iveală toți foștii cuplului regal, inclusiv Rupert.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete