Robert De Niro, păgubit de fosta asistentă de zeci de mii de dolari: „Să-mi returneze lucrurile”

Robert De Niro susține că fosta sa angajată, cu care se confruntă în prezent în instanță, i-a furat 5 milioane de mile de trafic.

Actorul, în vârstă de 80 de ani, a depus luni și marți mărturie în cadrul procesului în curs de desfășurare la New York în ceea ce privește compania sa Canal Productions și fosta sa asistentă, Graham Chase Robinson.

Marți, De Niro a continuat să fie interogat de echipa de avocați a lui Robinson, iar subiectul SkyMiles a intrat în discuție. Ca parte a procesului, De Niro a susținut că Robinson i-a furat 5 milioane de Delta SkyMiles și că încă nu le-a returnat. (Delta SkyMiles sunt evaluate la aproximativ 1,16 cenți pe milă, ceea ce înseamnă că acestea valorează în jur de 60.000 de dolari).

Când Andrew Macurdy, avocatul lui Robinson, l-a interogat pe De Niro în legătură cu faptul că a aprobat accesul lui Robinson la transferul de mile, așa cum se vede într-un e-mail afișat în sala de judecată, acesta a recunoscut: “Poate că a fost greșeala mea. Am avut încredere în ea. Dar ea a luat 5 milioane de mile. Pe care eu nu le-am autorizat”, scrie People.

Robert De Niro, care a spus că înțelegerea a fost că Robinson, acum în vârstă de 41 de ani, va lua “1, poate 2 milioane” de mile, a declarat: “Am vrut ca acele SkyMiles să poată fi folosite de copiii mei”. El a adăugat: “Din motive evidente, copiii au fost prioritatea mea”, referindu-se la cei șapte copii ai săi.

Când a fost întrebat mai departe despre mile, actorul a spus că Robinson nu a făcut nicio încercare de a da înapoi milele pe care le luase. “Nu le-a dat înapoi atunci când i s-a cerut”, a spus De Niro, adăugând: “Nici măcar nu a negociat, de genul: ‘Lasă-mă să dau o parte din ele înapoi’. Nimic”.

De Niro a adăugat: “Asta este tot ce cer… să-mi returneze lucrurile, să-mi returneze milele de avion”.

După ce echipa lui Robinson și-a pus toate întrebările, avocatul lui Robert De Niro, Laurent Drogin, a preluat interogatoriul cu privire la cele “cinci transferuri de 999.000 de mile”. De Niro a susținut că Robinson i-a cerut să semneze o scrisoare de recomandare “absurdă” pe care a scris-o înainte ca el să știe de SkyMiles lipsă și înainte de orice acuzații de discriminare de gen de care avea cunoștință.

Avocatul lui Robinson, Brent Hannafan, a declarat luni, în declarațiile de deschidere, în ceea ce privește afirmația despre milele furate: “Ea nu a folosit niciun ban pe care nu fusese autorizată să îl cheltuiască. … Nu a transferat nicio milă care nu i-a fost acordată”.

După ce Robinson și-a părăsit postul la compania lui De Niro în 2019, compania a intentat un proces de 6 milioane de dolari împotriva ei. Aceștia au susținut că aceasta s-a uitat la televizor în timp ce era în timpul serviciului și a folosit în mod necorespunzător “fondul angajatorului său în interes personal”. Ei au susținut că a furat și bani, carduri cadou, computere și echipamente de filmat.

Ea a răspuns cu un contraproces de 12 milioane de dolari, susținând că De Niro și Canal Productions au încălcat Legea drepturilor omului din New York. Robinson a susținut că De Niro i-a adresat remarci sexiste și că i-a dat “sarcini de lucru stereotipice pentru femei, care nu erau în concordanță cu titlul postului ei”.

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023. Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete