Rezultatul RMN-ului efectuat de Simona Halep. Marea sportivă a făcut anunțul

Simona Halep în vârstă de 29 de ani, a suferit o ruptură la gamba stângă în timpul meciului din turul doi împotriva lui Angelique Kerber la Turneul de la Roma.

Campioana părea să susțină accidentarea când a încercat să returneze un serviciu în setul secund. A încercat să joace următorul punct, dar s-a oprit și chemat medicul, care a trebuit să o ajute pe Halep să ajungă la scaunul ei unde a fost evaluată.

Meciul a fost anulat și Kerber îngrijorată a venit să stea cu românca noastră, ajutând-o să-și împacheteze lucrurile. Halep șchiopăta când a părăsit terenul și, ulterior, a spus că va face un RMN și „nu știe cât va dura recuperarea'.

„Sunt atât de dezamăgită să-mi închei turneul la Roma așa, dar voi face tot ce pot pentru a avea grijă și să mă întorc cât mai curând posibil. Mulțumesc mult pentru sprijin și vă voi ține la curent cu progresul meu', a declarat ea.

În urma RMN-ului efectuat în Italia s-a constatat că ruptura este mică, însă Simona va avea nevoie de recuperare, recuperare ce o va face în România.

„Salutare! După un RMN efectuat aici, la Roma, vă pot confirma că am o mică ruptură la nivelul gambei stângi. Voi veni acasă și de luni voi începe recuperarea la bazin și la sala de forță. Rămân pozitivă și voi face tot ce e posibil pentru a reveni cât mai rapid. Vă mulțumesc din nou, ne revedem curând!”, a fost mesajul Simonei Halep, postat pe Twitter.

https://twitter.com/Simona_Halep/status/1393134899910033408?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1393134899910033408%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.digisport.ro%2Ftenis%2Fanuntul-simonei-halep-dupa-rmn-ul-efectuat-in-italia-cat-de-grava-este-accidentarea-de-la-roma-1101135

Roland Garros va avea loc în perioada 30 mai – 13 iunie, însă Simona s-ar putea să rateze prezența la marea competiție, având doar 18 zile pentru a se recupera.

Wimbledon va începe la data de 28 iunie, iar după aceea va merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simona Halep nu doar va concura, ci va fi și purtătorul de steag al României.

„Vreau să câștig orice medalie la Jocurile Olimpice pentru a îndeplini tot ce am făcut la tenis. Este o șansă să joc pentru țara mea și mi-a plăcut întotdeauna să fac asta.'

Foto: Tweeter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete