Revista AVANTAJE februarie: Ai grijă de inima ta!

Revista AVANTAJE februarie: Ai grijă de inima ta!
Uncategorized

De câțiva ani buni, luna februarie e dominata de mult invocata, dar si controversata Sarbatoare a îndragostiților, cu cele doua variante ale ei – cea de import, a Sf. Valentin, înțesata de inimioare rosii, sclipicioase, si declarații înfocate, si cea autohtona, a neaoșului Dragobete, mult mai discreta si mai apropiata de natura si ritmurile acesteia.

La oricare dintre ele am subscrie, eu cred ca, pâna la urma, orice sarbatoare e binevenita atâta timp cât mai îndulceste puțin din cenusiul si frigul hibernal (nu întâmplator sarbatorile de acest gen sunt în plina iarna!), cu atât mai mult una care celebreaza iubirea. Cu condiția sa nu devina un festivism și consumism goale de conținut, adica sa nu cadem în capcana de a ne sarbatori si prețui dragostea si partenerul de viața doar într-o anume zi, indiferent care ar fi aceea. Pentru ca iubirea în cuplu are nevoie de noi în fiecare zi.

P.S. Întâmplator sau nu, pe 14 februarie, Fundația Româna a Inimii și Societatea Româna de Cardiologie celebreaza Ziua Naționala a Prevenției Cardiovasculare. Probabil ca o inima sanatoasa se întreține și cu dragoste – sau în primul rând cu dragoste – una autentica, evident, care aduce pace și împlinire, și nu o iubire de consum. Concluzia? Iubiți-va mult ca sa traiți mult și bine!

Pe curând, în luna martie, în asteptarea altor sarbatori,

Redactor șef Daniela Palade-Teodorescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor