Revista Avantaje de martie: Lecția de stil, lecția de viață

Revista Avantaje de martie: Lecția de stil, lecția de viață
Uncategorized

Pentru ediția de martie, luna atât de armonios asociata cu atributele feminitații (prea rar prețuite la adevarata lor valoare – parerea mea!), am pregatit o noua coperta colectiva, cu cinci doamne de la compania Renault România, foarte bine pregatite în profesiile lor tehnice.

Le-am cunoscut acum doi ani, la conferința Women@Renault, mi-a placut sistemul de recunoaștere profesionala care motiveaza și promoveaza femeile în domenii considerate pâna nu demult a fi apanajul barbaților. De atunci mi-a încolțit în minte ideea de a le scoate pe aceste doamne din mediul lor obișnuit, din atelierele de montaj sau din birourile lor din care coordoneaza echipe de sute de oameni, în țara sau peste hotare, și de a le oferi o experiența inedita, cea a unei transformari de stil și imagine, a unei oglindiri retrospective a evoluției lor profesionale, dar și personale. Pentru ca, da, la multe dintre ele vorbim de aproape 30 de ani de munca… deci se poate ca și la 50 de ani sa fii frumoasa, eleganta, activa, îndraznind la noi provocari. E mesajul pe care vreau sa vi-l transmit tuturor la început de primavara.

P.S. Oarecum în contrapartida, am pregatit și dosarul dedicat seniorilor (nu de alta, dar pe masura ce îmbatrânim, populația se feminizeaza, adica femeile supraviețuiesc mai mult), în speranța ca vom trage un semnal pentru o îndreptare a lucrurilor strâmbe din țara noastra. Cred ca gradul de civilizație al unei țari se vede în felul în care își prețuiește seniorii, în politicile publice de îngrijire a acestora. Nimeni nu e invulnerabil sau nemuritor, așa ca felul în care ne așternem batrânețea depinde și de modul în care îi tratam acum pe cei în vârsta. Vom culege ce semanam acum, așadar e timpul sa aratam ca ne pasa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor