A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii octombrie 2017

cover Avantaje octombrie 2017
Uncategorized

În ultimii ani, numărul femeilor diagnosticate cu cancer de sân a crescut vertiginos, iar România se află pe primul loc la incidență și mortalitate. Din 100.000 de femei 25 sunt bolnave, 16 dintre ele nu mai au nicio șansă. Pentru că au amânat vizita la medic și controlul obligatoriu… iată de ce revista Avantaje a ales acum, la aniversarea de 22 de ani, să se alăture luptei împotriva acestui dușman redutabil al tuturor femeilor.

Dosarul special dedicat cancerului de sân din ediția de octombrie îl inaugurează doamna Elena Claudia Teodorescu, doctor în științe medicale, fondatoarea Clinicii Donna, unde există cel mai performant aparat pentru mamografie digitală. La invitația noastră, dr. Teodorescu a acceptat să fie
protagonista copertei aniversare.

Povestea Anei, o supraviețuitoare a cancerului de sân, dar cu sufletul schilodit de trădarea soțului, te va zgudui până la lacrimi…

Și după atâtea vești rele, la orizont există speranță: un medic, expert în comunicare, implicat în platformele de prevenție și implementare a medicinii personalizate la nivel internațional, ne spune când vom putea vorbi despre un amurg al cancerului. Dr. Marius Geantă a oferit chiar și un prognostic: 2035.

Cum recunoști un paranoic? E simplu… citești tipsurile de la rubrica PSIHO. Ce te faci, însă, dacă te recunoști în descrieri?

Și de această dată avem poveștile emoționante ale unor minunate femei care au avut curajul să ni se destăinuie în paginile revistei la rubrica Guest-Writer.

Nu rata varianta noastra cu cadou: o crema de maini oferita de Farmec. Revista Avantaje este în continuare despre noi femeile, despre jumătatea delicată a lumii. Despre eroinele vieților noastre de zi cu zi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor