A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii martie 2019

A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii martie 2019
Uncategorized

În această lună se vorbește, mai mult ca oricând, despre femei și modul în care ar trebui ele să fie prețuite. În numărul de martie al revistei 'Avantaje' am ales să vorbim despre susținerea pe care ar trebui să o aibă femeile nu doar din partea copiilor și a partenerilor, ci și din partea noastră, a femeilor. Noi între noi să ne apreciem și să ne privim ochi în ochi, fără critici, invidii sau suspiciuni. În martie, îți propunem un exercițiu de sinceritate și de dragoste față de femeile din viața ta.

Tot în martie, acum 42 de ani, un cutremur de 55 secunde avea să curme vieți și să schimbe destine. Ne-am amintit de cântărețele Doina Badea și Filofteia Lăcătușu, scriitoarele Veronica Porumbacu și Daniela Caurea și de actrița Eliza Petrăchescu, ale căror destine s-au oprit pe 4 martie. Și nu aveam cum să nu-i evocăm în acest context pe faimoșii Toma Caragiu și Alexandru Bocăneț, aflați în acel moment la un pahar… 'ultimul lor pahar împreună'.

Tot despre prietenie se vorbește și în articolul 'Părinte sau prieten'. Pot merge cele două calități mână în mână? Dacă nu, de care parte a 'baricadei' te afli? Și prietenia din cuplu este supusă unui test de… fidelitate. Află dacă partenerul te înșală urmărindu-i cu mai multă atenție limbajul non-verbal.

Putem scăpa de dependențe? De cea de tutun, da, spun doctorii, care ne oferă propriile trucuri de renunțare la fumat ('Cum se lasă medicii de fumat'). De cea de citit, nu, zic specialiștii. Dimpotrivă, trebuie încurajată! ('Dependentă de Elena Ferrante?').

Încurajăm și consumul cultural. Răzvan Mazilu vorbește într-un interviu excepțional despre cea mai nouă producție în care este implicat, musicalul 'We Will Rock You', iar Iuliana Tudor despre provocările celebrității în televiziune.

Și dacă tot suntem la capitolul celebritate, ține minte aceste nume: Cornel Amariei (inventator), Ana Crăciun (maestru păpușar), Doina Parghel Lavric (păstrătoare de tradiții) și Tajo ('sculptor în hârtie').

Cumpără numărul de martie al revistei 'Avantaje' și vei primi cadou un spray colorant pentru păr.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor