A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii martie 2018

cover avantaje martie 2018
Uncategorized

A venit primăvara… pentru că aveam nevoie de ea. Aveam nevoie să ne ia din suflet serile mult prea întunecate, diminețile îngrozitor de leneșe și umbrele unei ierni incomplete. Aveam nevoie de un nou început, de confirmarea renașterii și de zgomotul zglobiu al naturii.

Ne-am gândit să fim și noi, revista Avantaje, în ton cu muzica vieții. Iată de ce protagonista de pe coperta lunii martie, Elena Cucicovschi, ne vorbește despre alegeri, asumări, gânduri înțelepte și secrete puțin știute din universul feminin.

Surpriza absolută a acestui număr este DOSARUL SPECIAL cu care deja v-am obișnuit în fiecare ediție. Am ales să vorbim despre noi. Despre români și România. Este anul centenar și ne aplecăm cu sfială și emoție în fața eforturilor tuturor celor care au făcut posibilă această minune a istoriei. Acum o sută de ani ne-am unit sub aceeași cupolă magică, iar pentru asta îți mulțumim Ferdinand Întregitorul de Neam, vă mulțumim oameni dragi și femei curajoase care ați ales să vă implicați și nu ați lăsat patria să se rătăcească în derizoriu.

Dosarul Special este unic datorită informațiilor culese și verificate de reporterii noștri. Veți descoperi lucruri pe care nu le-ați citit nicăieri în altă parte și pentru ca surpriza să fie completă, editorialul de modă este o încununare a tuturor eforturilor făcute pentru ca acest număr al revistei să se transforme într-unul de colecție.

Vă prezentăm în premieră absolută în România ținute și uniforme de epocă, autentice, rare, așa cum nu ați văzut niciodată. Protagoniștii, Iulia Gorneanu și Sorin Mărgărit, sunt cei doi pasionați colecționari care au făcut posibil acest editorial de modă.

Dincolo de eforturile diplomatice ale bărbaților vremii, pentru Marea Unire a fost nevoie de eforturi colective. În spatele jocurilor politice se află și femei de excepție care au inspirat poporul și armata, care au influențat diplomați și oameni politici, care s-au jertfit pe câmpul de luptă.

Prima lună a primăverii este despre triumful soarelui asupra întunericului. Astfel să vă fie anul, în orice semn zodiacal v-ați afla. Bucurați-vă alături de noi, de revista Avantaje, pentru că mai presus de vanitățile acestei lumi moderne, grăbite și superficiale, vor rămâne veșnic lucrurile care contează cu adevărat. Învățati din timp să faceți diferența…

O îmbrățișare caldă cu urări de sănătate din partea întregii redacții Avantaje print și online.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor