A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii mai 2017

cover avantaje mai 2017
Uncategorized

cover avantaje mai 2017

În ediţia de mai, revista Avantaje îţi prezintă îţi prezintă elita personalităţilor feminine din România: câştigătoarele Galei Femeia Anului 2016. Cele mai meritorii şi remarcabile doamne ale momentului, reprezentative pentru domeniile în care activează. Un regal de profesionalism, excelenţă şi feminitate la superlativ. Celebrități care își valorifică notorietatea în campanii sociale, dar și femei obișnuite cu povești neobișnuite, care au îndrăznit să spargă tiparele indiferenței și ale neputinței, transformând obișnuitul în remarcabil. 

Citeşte reportajele speciale despre femei care te inspiră – deştepte, frumoase, inventive şi curajoase, care vor să schimbe în bine faţa României:

  • Profesoara de afaceri pentru mămici – Dana Lupșa are 38 de ani, este doctor în management și profesor universitar în Brașov, mamă a doi copii, a reușit să pună pe roate prima 'școală de antreprenoriat' din România dedicată mamelor.
  • Andreea Mărcuță este o tânără creatoare româncă, fondatoarea brandului fashion 'M. Marquise', care are o afacere prosperă din crearea liniilor de vestimentație cusută manual

Află care sunt finalistele concursului 'Portret de femeie – mame și fiice', organizat de Avantaje și Plaza România. Mame și fiice de toate vârstele au participat la evenimentul care a sărbătorit feminitatea și legătura specială dintre mamă și fiică.

Spune-mi ce vârstă ai ca să-ți spun cu ce probleme te confrunți – fiecare decadă de vârstă are provocările ei în materie de sănătate, așa că e bine să știi la ce să te aștepți.

Și tăticii au ziua lor – pe 14 mai e Ziua Taților și vrem să îi sărbătorim pe toți cei care onorează calitatea de părinte autentic.

În această lună, protagonista copertei este Mihaela Munteanu, o profesionistă în industria frumuseții, atât în domeniul cosmeticelor, cât și în cel al revistelor de profil.

Afli poveşti reale, de succes, pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

Nu rata nici cadoul lunii: o masca de par de la Loncolor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor