A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii IUNIE 2018

Cover-AVA-iun-2018
Uncategorized

Suntem cu tine de 23 de ani și în tot acest timp ne-am bucurat de tot ce înseamnă esența decenței și a frumosului. Am creat pentru tine pagini speciale de modă care să te inspire și să-ți încânte sufletul și privirea. Ți-am arătat cum să te machiezi ca să arăți lumii diva din tine și ți-am așternut povești extraordinare ale unor oameni remarcabili, deopotrivă femei sau bărbați. Ți-am oferit sfaturi și trucuri de frumusețe, leacuri pentru toate afecțiunile trupului și interviuri cu femei care au schimbat lumea din jurul lor.

A sosit timpul să-ți spunem că Avantaje va fi mult mai mult decât atât. Îți vom oferi în toate edițiile care vor urma tot ceea ce aștepți de la noi, dar mai presus de toate, îți vom oferi șansa să înveți să previi cea mai periculoasă boală a mileniului. Pentru că începând cu luna iunie, Avantaje spune #NUcancerului. Sub toate formele.

Vei găsi cele mai noi rapoarte, studii și investigații de pe frontul de luptă împotriva cancerului. Pentru că în lupta aceasta împotriva cancerului trebuie să fim cu toții precum spartanii de la Termopile: uniți, în formație compactă, monolitică, asemenea celebrei falange militare.

Pentru că în acest război cu celulele invadatoare raportul de forțe este inegal, revista Avantaje a decis să nu stea deoparte. Vom sta umăr lângă umăr cu medicii oncologi, chirurgi, radiologi, pentru a strange rândurile împotriva unui dușman comun, periculos și extrem de viclean.

Pe site-ul revistei veți găsi interviuri cu medici care vor răspunde tuturor dilemelor noastre, iar ediția printată va avea o secțiune specială dedicată campaniei de informare: Avantaje spune #NUcancerului.

Dosarul special al lunii iunie are ca temă principală Inima, iar interviul cu prof. dr. Carmen Ginghină, unul dintre cei mai buni specialiști cardiologi din România, o să vă uimească. Nu lipsesc poveștile de viață care de-acum poartă semnătura Avantaje unde veți descoperi cum succesul se construiește în ani de muncă și de maximă seriozitate.

Și pentru că femeia Avantaje este mai presus de orice un om profund responsabil, implicat în problemele comunității și cu preocupări cât mai aproape de firescul vieții, iată de ce ne-am gândit să vă oferim o pagină specială pentru noi, cele care nu avem dimensiuni de model, dar care știm să zâmbim înmiit mai frumos și mai natural.

Și pentru că vrem să dărâmăm mituri, clișee și tabu-uri, ți-am pregătit pagini pentru călătorul din tine, cu informații despre Turcia, altfel de cum o știi din broșurile de turism. Pentru că Turcia e mai mult decât all-inclusive.

Fii alături de noi, așa cum a fost și mama ta când în anii 90 cumpăra lună de lună revista aceasta. A sosit timpul să preiei ștafeta și să te implici ACTIV. Fii alături de campania noastră. Scrie-ne și spune-ne ce vrei să găsești în edițiile viitoare ale revistei, print sau on –line.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor