A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii iunie 2017

A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii iunie 2017
Uncategorized

Nu vedete sau modele pe copertă, ci femei ca tine!

Laura Călin este economist de profesie, de aceea s-a aventurat în lumea antreprenoriatului cu proiectele V for Vintage și V for Verde. Mai nou, și-a extins afacerile în wellbeing cu proiectul Yoga City, acolo unde se auto-intitulează Yoga Girl. În interviul pe care ni l-a acordat la ședința foto pentru coperta revistei Avantaje, ea ne-a vorbit despre cât de importante sunt alegerile sănătoase, fie că vorbim despre stil de viață, alimentație sau design.

Tendințe pentru un look senzațional de vară – jungla urbană, cu ale sale culori intense, pantaloni sport, fâș, imprimeuri 3D, dungi alb-negru și impriemuri geomerice.

Trucuri eficiente pentru un machiaj de divă.

Special sănătate

  • Pielea este harta sănătății – cum poți să o protejezi ca să o menții frumoasă și radioasă. Și să te bucuri și de soarele estival.
  • Ce ascunde somnolența excesivă? O maladie cu cauze încă necunoscute, deși îndelung studiate. Narcolepsia se manifestă prin crize bruște de somnolență, spaime și halucinații.

Reportaje

  • Dansul care vindecă – Mihaela Dancs este medic stomatolog, dar după nouă ani de practică medicală și o boală autoimună, pe care a ameliorat-o dansând, a descoperit beneficiile terapeutice ale dansului. Doctorița-coregraf a creat o combinație unică de dans 'cardio-contemporan'.
  • Antrenoarea de viață sănătoasă – Mihaela Spiridonescu, din Brașov, a devenit una dintre cele mai de succes antrenoare de viață sănătoasă din țară, învățând să își vindece propra boală prin alimentație sănătoasă, arte marțiale și conectarea la natura. Ea e autoarea cărții 'Imun la nefericire'.
  • Raluca Jordan, de la The Flower Society, este sculptorița de flori care a renunțat la un job prosper într-o bancă, doar ca să facă ce-i place. Povestea ei e asemănătoare multor femei care, în momente limită ale vieții lor, au ales să facă o schimbare și să lucreze pe cont propriu, în afaceri de familie care chiar funcționează și care le aduc multă satisfacție pentru că muncesc cu plăcere.

Interviuri

  • Ceramistul Daniel Leș este supranumit 'dacul liber din Maramureș', un maestru al olăritului și un apărător al patrimoniului cultural românesc. El readuce la viață case vechi de lut și de lemn pe care le face din nou locuibile.
  • Nicolas Bohor – are doar 14 ani, dar a câștigat deja un premiu la Festivalul de Teatru și este protagonistul principal în filmul 'Vara s-a sfârșit', un film deloc pentru copii, ci pentru părinți.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor