A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii iulie 2017

avantaje iulie
Uncategorized

În ediţia de iulie, Avantaje te inspiră cu articole care te vor însoți pe perioada vacanței cu recomandări practice, dar și lectură plăcută.

Soluții pentru un corp fără celulită și o piele perfect hidratată, parada costumelor de baie și destinații de vacanță. Dar și recomandări referitoare la cum poți rezista într-un concediu cu familia extinsă.

Află ce mănânci fără pericolul să te îngrași. Da, poți mânca pe săturate fără să iei în greutate!

Care sunt adevăratele cauze ale bolilor vei afla din două interviuri cu medici de top – dr. Cristian Răchitan, specialist în osteopatie, celebru în America pentru performanțele sale, și dr. Octav Ginghină, chirurg oncolog la Spitalul Sf. Ioan.

Citeşte reportajele speciale despre femei care te inspiră – deştepte, frumoase, inventive şi curajoase, care vor să schimbe în bine faţa României:

  • Andreea Tamaș, 31 ani, din Pitești, mamă a doi copii, psiholog și terapeut ABA, care tratează de ani buni copiii cu autism din ANCAAR, dar și voluntar în expediția medicală umanitară care ajută copiii din Nepal.
  • Marcela OConnor, președinta Fundației 'O Nouă Viață', una dintre voluntarele care au salvat copiii din spitalul de neuropsihiatrie din Siret, care a înspăimântat lumea cu atrocitățile care se întâmplau acolo. De 20 de ani, această femeie a salvat sute de copii din 'închisoarea îngerilor', oferindu-le o viață decentă.
  • Roxana Gabor Iliescu, câștigătoarea concursului 'Portret de femeie', vorbește despre provocarea de a fi mamă de trei fete, soție și antreprenoare care promovează feminitatea.

Campania 'Și tu poți fi pe copertă!'

În această lună, protagonista copertei este Alina Novac, 33 ani, din București, una dintre puținele femei specialist în diplomație și apărare, mamă a doi copii, dar și antreprenoare și ambasadoare a campaniei umanitare 'Jeans4Dreams', dedicată copiilor în dificultate. Mesajul ei: 'Fiecare viață trebuie prețuită.'

In plus, nu rata editia speciala cu produs solar Gerovital Sun.

Afli poveşti reale, de valoare, pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor