A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii iulie

cover Avantaje iulie
Uncategorized

În ediţia de iulie, Avantaje te inspiră cu articole care te ajută să fii și să rămâi în centrul atenției toată vara. Cele mai frumoase ținute de plajă, purtate de cântăreața Xonia Ainox, te inspiră pentru noul tău look de vacanță – feminin, senzual și care sigur te va face remarcată. Specialiștii în frumusețe răspund la cele mai căutate subiecte de beauty pe Google și te ajută să îți stabilești cea mai eficientă rutină de îngrjire cosmetică estivală.

cover Avantaje iulie

În vacanță e momentul să îți dai seama cât de dependenți de tehnologie sunteți tu și familia ta. Este evident că aveți nevoie și de o viață offline,
așadar e momentul pentru un digital detox.

Îți vine să crezi că există alimente sănătoase care îngrașă?! Află care sunt ele  și te vei convinge că e musai să dărâmăm câteva dintre miturile dietelor.

Interviurile lunii: actorul Bogdan Dumitrache, protagonistul din noul succes cinematografic 'Dublu', și cântăreața Feli Donose.

Citeşte reportajele speciale despre femei care te inspiră – deştepte, frumoase, inventive şi curajoase, care vor să schimbe în bine faţa României: Oana Manga, Oana Țoiu, Claudia Săndulescu și Loredana Kaschovits sunt patru antreprenoare de succes, dar și mămici responsabile care construiesc afaceri sociale foarte necesare în România.

Campania 'Și tu poți fi pe copertă!'

În această lună, protagonista copertei este Ana Maria Tănăsie, cea mai bună aripă stângă a handbalului mondial de juniori. Într-o perioadă foarte agitată pentru cariera și sănătatea ei, în plină etapă de pregătiri pentru JO de la Rio, cea mai frumoasă handbalistă a naționalei și-a făcut timp să vină de la Baia Mare pentru o copertă.

Afli poveşti reale, de succes, pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor