A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii februarie 2019

Cu multă zăpadă, pentru unii, cu neînchipuit de multă gheaţă, pentru alţii, zilele astea se dovedesc a fi o provocare pentru toată lumea. Dacă poţi, redu din numărul deplasărilor şi optează pentru mai mult timp petrecut acasă, în compania unor lecturi care să te pună pe gânduri, să te amuze sau să te inspire. Iar din acest punct de vedere, în numărul din februarie al revistei „Avantaje' vei găsi numeroase opţiuni.

Îţi recomand să începi cu dosarul special, dedicat marilor iubiri de altădată – unele pasionale, care s-au consumat rapid, altele interzise; unele desprinse parcă din poveştile cu „şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi', altele care n-au rezistat testului timpului. Regele Mihai şi Regina Ana, Regele Ferdinand şi Elena Văcărescu, scriitorul Ştefan Augustin Doinaş şi balerina Irinel Liciu şi, nu în ultimul rând, trei iubiri faimoase şi surprinzătoare din lumea literară: Mihai Eminescu şi Veronica Micle, Otilia Cazimir şi George Topârceanu, Cella Serghi şi Camil Petrescu.

O poveste de dragoste transformată într-un duo electrizant şi pe scenă trăieşte şi Iuliana Ghinea, imaginea copertei de februarie, alături de soţul ei, Costin, cu care a fondat Prestige Orchestra.

Rămâi în zona familiei şi citeşte interviul acordat de dr. Dan Tutunaru, care demontează un mit apăsător: deseori, infertilitatea nu este doar o problemă a femeii, ci una de cuplu.

Echilibrul este cheia în relaţiile de iubire, dar şi în relaţiile financiare. Cum realizezi asta? Îţi explică Nicoleta Deliu, profesor de educaţie financiară, care îţi oferă şi câteva moduri prin care poţi pune bani deoparte, fără să le simţi lipsa.

Relaxează-te cu cele mai noi recomandări de beauty, horoscop, idei de petrecere a timpului liber şi, la final, inspiră-te din poveştile celor care şi-au dedicat viaţa meseriei lor: medicul geriatru Maria Georgescu, discipol al faimoasei Ana Aslan; Emanuel Lazăr, inventatorul unor produse cosmetice cu care vrea să cucerească topurile dermatocosmeticii şi Adriana Nica, managerul care vrea să schimbe un spital.

Cumpără numărul de februarie al revistei Avantaje şi vei primi în dar un pachet de şerveţele intime.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news