A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii februarie 2018

avantaje februarie 2018
Uncategorized

Avantaje ediția de februarie. Luna aceea cu dragoste și inimioare. Cu pernuțe de pluș și animăluțe pufoase. Noi am îndrăznit mai mult.

Luna aceasta, femeia Avantaje este curajoasă și pe alocuri obraznică. Pentru că o interesează uleiurile de masaj, lumânările parfumate, mai ales cele cu arome magnifice de povești nespuse și nepovestite, cătușele cu blăniță și lenjeria provocatoare. Știm… știm că dragostea adevărată nu are nevoie de o lună special pentru a fi celebrată. Dar așa mult ne place să ne ne alintăm din când în când.

Pentru că viața adevărată nu vine la pachet cu toate acadele și bomboanele universului. Pentru că viața adevărată înseamnă profesii decupate din lumea bărbaților, înseamnă alegeri dificile și praguri uneori imposibil de trecut. Dosarul special al lunii februarie este despre aceste meserii aparent imposibile pentru femei. Dar… haideți să recunoaștem: ce mai e imposibil pentru noi?

Coperta noastră este specială. Pentru că Ioana Olaru, notar international și marea iubitoare de modă, arată senzațional în cea mai frumoasă nuanță a mării. Vă invităm să ne descoperiți și luna aceasta, să depănăm împreună poveștile, vă invităm să ne scrieți, să ne spuneți poveștile voastre. Ca să vă citim în numerele viitoare ale revistei Avantaje.

Pentru că viața fiecărei femei este o poveste…

Nu rata pachetul nostru pregatit special pentru tine: revista + un produs Yves Rocher la pretul de 11,99 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor