A apărut revista AVANTAJE, ediţia lunii decembrie 2017

A apărut revista AVANTAJE, ediţia lunii decembrie 2017

Printre sute de luminițe feerice, printre irizații multicolore de beteală ce împodobesc brazii, casele și sufletele în această lună, revista Avantaje și-a umplut paginile în ediția de decembrie cu… povești de viață, rupte din marea carte a destinului.

Sindromul Down nu e un stigmat. Este un alt tronson de viață… Ce știm cu adevărat despre această felie de viață Cine sunt eroii care șelfuiesc mințile și trupul copiilor cu acest sindrom?

Am ajuns la copii… Vești bune și rele. Cea rea este că trebuie să amintim de oncologia pediatrică. Și că incidența cancerelor în rândul copiilor este ușor crescută în România. Cea bună ne-o dă prof. dr. Șerban Negru de la Clinica OncoHelp din Timișoara. Cancerele pediatrice se vindecă în proporție mare!

Ai observat că în această perioadă îți cade părul? Stai liniștită… nu doar ție. Dar noi îți oferim cele mai eficiente tratamente atât de ușor de făcut și la îndemâna oricui.

Nu, n-am uitat că e luna aceea din an în care trebuie să arăți impecabil. De aceea avem pentru tine, pentru jumătatea sensibilă și frumoasă a lunii, ținute de vis, rochii din basme, trucuri de frumusețe și o selecție din cele mai căutate parfumuri. Ce zici?

Dacă paginile noastre de rețete pentru sărbători vor deveni inspirația ta pentru laboratorul personal pe care cinicii l-au denumit bucătărie, ar fi bine să te aștepți la complimente sincere și nedisimulate. Cea mai delicioasă ruladă, cel mai apetisant chec plus meniul complet pentru masa de Sărbători…

De Crăciun târgurile din marile orașe sunt o atracție pentru toți membrii familiei. Și dacă anul acesta ai pierdut ofertele, nu-i nimic, la anul știi exact ce trebuie să faci și ce să alegi.

Ești anxioasă? În perioada aceasta sau în general? Citește articolul despre anxietate. Îți poate schimba perspectiva despre această afecțiune.

Revista Avantaje a fost premiată la Gala Excelenței și a Superlativelor. Mulțumim pentru gândul bun… după 22 de ani meritam!

În plus, nu rata pachetul nostru pregătit special pentru tine: revistă + dischete demachiante.

La mulți ani și ție! Și vouă, tuturor… Ne auzim luna viitoare cu subiecte la fel de interesante. Doar suntem Avantaje!!!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor