A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii decembrie 2016

cover-avantaje-decembrie
Uncategorized

coperta-avantaje-decembrie

În ediţia de decembrie, revista Avantaje îţi oferă idei pentru pregătirile de Sărbatori: reţete pentru meniul festiv, sugestii pentru decoraţiuni, recomandări de cadouri pentru toţi cei dragi ai tăi, pentru toate gusturile şi buzunarele, ţinute de petrecere, machiaje şi coafuri strălucitoare. Vei descoperi cele mai cool ținute pentru toate felurile de party și cele mai îndrăznețe machiaje în roșu!

Reportaje speciale

Află povestea Nicoletei Hrițcu, o tânără antreprenoare din Iași, venită din Basarabia, care a pus pe picioare, de la zero,
o afacere de succes care are la bază deserturile tradiționale moldovenești, preparate doar din ingrediente naturale, de la producătorii locali.

Anca Surdu este triplă campioană mondială și europeană la aerobic, dar și antrenoare pentru sănătate.

Doctorița cu dispensarul în valiză – Daniela Paica este medic la Centrul de telemedicină din Timișoara, care deservește localitățile izolate
din județele Timiș și Caraș Severin. Specialist în chirurgie ginecologică și urologică, dar și deținătoarea unui masterat în restaurarea monumentelor istorice, doctorița Paica a ales telemedicina, în dorința de a-i ajuta pe pacienții care nu au acces la serviciile medicale clasice, off-line.

Cum e să trăiești cu o boală gravă, precum miastenia gravis – povestește Alina Savu, femeie de afaceri și mamă care militează pentru drepturile paienților care au această boală autoimună.

Protagonista copertei, o nouă real woman, este Camelia Sas, o tânără antreprenoare care promovează designerii români de modă, dar și mamă a doi copii, preocupată de educația modernă a copiilor supradotați.

Pentru că Avantaje preţuieşte de 20 de ani femei ca tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor