A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii august 2018

A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii august 2018
Uncategorized

Începem luna în post mare. Este august luna lui Gustar, Secerar sau Măsălar. Este luna în galben, precum soarele capricios din miez de vară. Pe copertă avem o doamnă doctor care ne învață că pielea degeaba e bronzată dacă suferă de arsuri și deshidratare. Protecția solară e mai frumoasă decât bronzul…

Și dacă îți plac poveștile de dragoste, citește continuarea romanului de dragoste semnat Cornel Dărvășan și urmărește traiectoria vieții unui om care se poate confunda foarte ușor cu oricare din noi.

Poveștile pe care le așezăm în tolba grea a vieții și pe care le cărăm după noi sunt cele care ne șlefuiesc caracterul, ne întăresc personalitatea și ne luminează drumul. Pentru că experiențele trecute sunt far călăuzitor pentru prezent și viitor, un personaj devenit voce a străzii ne-a primit în universul său. Am rememorat întâmplări uitate din viața tulbure a României. Ne-a zguduit și ne-a scuturat cu amintirile lui. Sandu Matei îți deschide special pentru tine, aici în Avantaje, noua carte de istorie a României. Cea după care o să învețe generațiile viitoare.

Interviul care va tulbura apele în sfera medicală ni l-a acordat în premieră prof. Dr. Florinel Bădulescu, medicul care a reușit înființarea oncologiei ca specialitate la noi în țară, cel care a redactat primul ghid pentru tratarea bolnavilor de cancer. Și despre cancer tot avem de discutat, pentru că noi nu ne oprim aici. Campania Avantaje spune #Nucancerului merge mai departe. În luna august vorbim despre terapii țintite, personalizate, screeninguri, noi abordări.

Dacă nu știai, și la noi în țară se învață tehnici de luptă de pe vremea Shogunilor. Află ce este kunoichi în ediția de august a revistei Avantaje.

Și dacă te-ai întrebat vreodată câți prieteni ai cu adevărat sau, mai bine, zis, câți dintre prietenii tăi sunt adevărați, ai șansa să te edifici luna asta. Doar citind un material din Avantaje…

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor