A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii august 2017

Avantaje august 2017
Uncategorized

Ce mai citim în concediu în afară de facebook?

În ediţia de august, Avantaje te inspiră cu articole care te vor însoți pe perioada vacanței cu recomandări practice, dar și lectură plăcută.

Soluții pentru un look impecabil la un party beach la care să te faci remarcată cu noua tunsoare pixie, care face furori printre vedetele momentului, dar și recomandări referitoare la ce mai citeşti în concediu şi cum poţi petrece un concediu cu prietenele tale, cu care să evadezi într-un weeekend prelungit.

Care sunt explicaţiile medicale ale unei realităţi tot mai evidente pentru părinţi – de ce cresc atât de mult copiii vara ? – şi cum poţi profita la maximum de acest sezon. La fel, şi câteva atenţionări utile în ceea ce priveşte unele alergii bizare, inclusiv la ecranul telefonului mobil sau la planta numită ambrozie.

Citeşte reportajele speciale despre femei care te inspiră – deştepte, frumoase, inventive şi curajoase, care vor să schimbe în bine faţa României:

  • Victoria Serman, 42 ani, mamă a doi copii, care, după 20 de ani de directorat în domeniul corporatist, a avut curajul de a lua o pauză pentru a scrie romanul care a consacrat-o «Rămâi insula mea de canabis»
  • Mădălina Coza şi Valentina Secară, două tinere antreprenoare care vor să schimbe în bine sistemul de educaţie integrativă din România.
  • În această lună, protagonista copertei este Ania Caill, 21 de ani, schioarea care va reprezenta România la Jocurile Olimpice din Coreea de Nord, din 2018. Deși trăiește în Franța, iar performanțele ei ca schior au început cu titlul de campioană a Pirineilor, Ania Caill este româncă, crescută de o mamă care i-a transmis valorile românești și care a încurajat-o mereu să concureze sub steagul românesc. Povestea ei este mai mult decât cea a unei tinere schioare de performanță (efort, pregătire fizică, lacrimi, sânge, dedicare), ci și despre povestea unui copil maturizat și super responsabilizat înainte de vreme și a mamei ei, Dana Caill, care a crescut-o singură, cu respect față de România, în ciuda tuturor greutăților.

Afli poveşti reale, de valoare, pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor