A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii aprilie 2018

A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii aprilie 2018
Uncategorized

Este editia de aprilie, luna cea sfântă din an, luna cea luminată și aducătoare de noi începuturi. Revista Avantaje vă invită să descoperiți în paginile ei care și unde se află lumea dincolo de cunoscut. Pentru noi, universul este enigmatic și invizibil. Plin de energii extrasens, cu influențe și conexiuni nebănuite, ca o piramidă de forțe izvorând dintr-o singură sursă.

Marile filozofii au găsit în lumea pe care o simțim, dar nu o cunoaștem, doi poli, trei puteri, patru elemente, cinci energii, șase rele, șapte emoții și opt indicatori ai corpului uman. Vă invităm să parcurgeți cu mare atenție articolele din Dosarul Special al lunii aprilie.

Și pentru că suntem în luna lui Prier cu prima lui zi pusă sub semnul ludicului și al jocului, cu Paparude și Caloian, am descoperit ca de fiecare dată, femei care inspiră, adevărate creatoare de lumi și minuni.

Pe coperta Avantaje ne zâmbesc cinci femei frumoase. Sunt o parte din echipa magică a lui Cătălin Măruță. Femei creative, neobosite, pline de idei îndrăznețe, sunt cele care așază în fiecare emisiune temelia solidă pe care se sprijină unul dintre cele mai de succes formate TV din România.

Este primăvara și nu te lăsăm să te duci pe aleanul dorului, al melancoliei și al asteniei. Conform terapeuților, criza vârstei de mijloc este doar o etapă de trecere spre o nouă perioadă din viață. Este un șir de încercări cărora trebuie să le facem față.

Editorialul de modă este surpriza noastră specială. Detaliile românești din ținutele noastre sunt elementul identitar care ne fac să fim mândre că aparținem acestui pământ. Recuperează din lada bunicii ia cea mândră și sfântă, purtată cu onoare de femeile românce.

Știai că fructele trebuie consumate ca atare și nu băute? Și că organismul nostru are nevoie și de proteine ca să funcționeze la capacitate maximă? Interviul cu Corina Zugravu, medic specialist în nutriție, îți va dărâma multe dintre miturile la care țineai cu sfințenie… chiar și cele legate de celebrele diete detox de care vorbește toată lumea.

Pentru noi, sfârșitul lunii martie, an de an, înseamnă celebrarea feminității. Înseamnă Gala Femeia Anului. Editorialul Florentinei Mușat, redactorul șef al revistei, oferă câteva informații din culise, mici ghicitori despre câștigătoarele trofeelor, pe care le puteți admira pe www.avantaje.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor