A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii aprilie 2017

A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii aprilie 2017
Uncategorized

În ediţia de aprilie, revista Avantaje continuă seria reportajelor despre femei obișnuite care fac lucruri neobișnuite! Și care apar pe copertă!

Cea mai recentă protagonistă este Doris Gabriel Moldovan, din Bistrița. Ea este inițiatoarea Galei 'Femeia europeană', care de 10 ani încurajează femeile din comunitatea bistrițeană să își recunoască meritele și să își continue proiectele sociale. Anul acesta, gala va avea loc la București și va aduce în centrul atenției femei credibile, puternice, întreprinzătoare, responsabile social.

La 37 de ani și mama unei fetițe de 14 ani, Doris își dorește să se implice în continuare în promovarea unor politici publice care să încurajeze promovarea și afirmarea femeilor.

Pregătiri pentru Paște

Alege cele mai frumoase destinații de familie pentru vacanța de Paști. Și neapărat, de încercat rețetele speciale pentru masa festivă pascală și de urmat recomandările pentru ornamentele speciale de Paște sau de confecționat decorațiunile pe care să le lucrezi cu copiii!

Sănătate

În plină primăvară, află de ce gastrita te chinuie mai mult ca de obicei în acest anotimp, cum te afectează sindromul epuizării cronice și care sunt simptomele pre-diabetului.

Citeşte reportajele speciale despre femei care te inspiră – deştepte, frumoase, inventive şi curajoase, care vor să schimbe în bine faţa României:

  • Mihaela Olaru, o tânără avocată care după 12 ani de succes în domeniul Dreptului, a ales să se implice în lupta împotriva violenței domestice, în special a celei din școli. Ea a înființat Asociația 'Viața fără violență', care promovează educația juridică în școli și organizează tabere pentru copii în care derulează activități socio-umanitare și educative.
  • Atena Boca e o tânără mamă care a escaladat cel mai înalt vârf al Africii, Kilimanjaro, pentru a-și demonstra că poate să depășească o depresie post natală care avea să-i schimbe complet viața. Ea este fondatoarea asociației de sprijin pentru pentru mame educate 'La primul bebe', care a pornit de la un grup de 10 prietene mămici de pe Facebook. Comunitatea LaPrimulBebe a ajuns la câteva zeci de mii de mame, transformându-se într-un ONG care oferă sprijin proaspetelor mame prin informații și acces gratuit la evenimentele de parenting.
  • Paula Tudor este o pictoriță care a inventat o nouă tehnică de pictură pe lemn neșlefuit, unicat la nivel mondial, pentru care deține un brevet de invenție.

Reportaj în exclusivitate

  • Liviu Bădescu este inginer, pasionat de fotografie și avioane, maestru în arte marțiale. Un romatic cu nervi de oțel, instructor național și sensei, autor de cărți și de film. Împreună cu echipa lui am filmat pentru avantaje.ro un serial video despre tehnici de autoapărare pentru femei.
  • Interviuri în exclusivitate:

Andreea Răducan – 'sportul a devenit un lux în România'

Călin Peter Netzer – a renunțat la Germania ca să facă filme în România

In plus, luna aceasta revista Avantaje ti-a pregatit cadou un accesoriu deosebit: o bratara cu piatra in diferite colori.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor