A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii ianuarie 2018

A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii ianuarie 2018
Uncategorized

Aho, aho, copii și frați/Stați puțin și nu mânați/Avantaje cumpărați/Tradiția să o păstrați!

Ianuarie vine cu vești bune: revista Avantaje se va transforma începând cu primul număr al anului 2018 în ghidul tău complet pentru o viață… așa cum ți-ai dorit-o. Vom fi aceeași revistă, dar mai conștientă de nevoile tale.

Iată de ce ne-am gândit să te anunțăm de acum din mijlocul iernii care sunt cele 10 vitamine și minerale esențiale pentru sezonul rece. Și dacă ai exagerat cu poftele și nu te-ai putut abține de la savuroasele meniuri de sărbători, la pagina 36 vei găsi trucurile pentru un detox complet al organismului.

Protagonista copertei este Antonia Gabriela Nedelescu, o fată frumoasă și de o modestie surprinzătoare, descoperită de echipa Avantaje în timpul unui proiect Ejobs. Povestea ei și cumințenia răspunsurilor la întrebările noastre o să vă surprindă.

În exclusivitate pentru Avantaje, Adrian Despot ne-a acordat pentru prima dată un interviu amplu în care ne-a vorbit cu sinceritate despre începuturile lui muzicale.

În fiecare ediție, în paginile noastre va exista un DOSAR SPECIAL. Pentru luna ianuarie ne-am gândit să vă prezentăm… gemenii. Nu zodia ci acele ființe copiate parcă la indigo, imagini în oglindă, cu personalități speciale. Am încercat să răspundem la cea mai interesantă întrebare: două figuri identice ascund și două ființe identice?

Avem pentru tine 50 de trucuri de frumusețe și 7 ținute special pentru ca imaginea ta să fie impecabilă. Așa cum ți-o dorești.

Nu rata pachetul special: revista + carte Cupluri zodiacale. Compatibilitati astrologice in dragoste'de Stella Starsky si Quinn Cox

La mulți ani tuturor și un an 2018 de vis!

Echipa Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor