A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii septembrie!

A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii septembrie!
Uncategorized

De-acum gata cu vacanțele, începem să ne adunm pe acasă de pe unde am colindat și să ne reintrăm în ritmul obișnuit. Și cum copiii ne disciplinează cel mai bine existența, începerea școlii e reperul cel mai sigur că perioada concediilor chiar s-a terminat.

Pregătirile și cumpărăturile sunt în toi, cu emoțiile și așteptările aferente. Dar care sunt, de fapt, aceste așteptări? Ce vrem de la școală, de la educatori? Iar ca să avem idee despre ceea ce vrem, știm oare care sunt reperele noastre personale, ca adulți și părinți, în ceea ce privește educația?

De aceea, am publicat în această ediție dosarul special „Investește în educația copiilor – nu doar bani, ci și suflet, emoție și implicare autentică. Nu am vorbit doar despre școala în sine, ci și despre școala de acasă și despre felul în care tu, ca părinte, poți transmite atitudinea corectă față de muncă și de viață.

Oboseala și epuizarea fac din tine un părinte ursuz, care uită să se joace cu copilul? Da, eu mă recunosc în acest tipar și am acceptat să intru în jocul Mirelei Retegan, directoarea trupei Zurli și, mai nou, coach pentru părinți, adică te învață cum să îți apropii copiii.

Și dacă te preocupă „școala de după școală, îți oferim câteva repere ca să alegi corect un after school care să descopere și să valorifice potențialul elevului.

Și, nu în ultimul rând, nu uita să îi deprinzi pe copii de mici cu valoarea banilor, astfel încât să devină adulți responsabili care prețuiesc valoarea muncii. Pentru că esența educației e să îl pregătești pentru viață, nu să îl protejezi de ea.

Pe curând, în ediția aniversară de 20 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor