A apărut revista AVANTAJE, ediţia lunii octombrie – EDIŢIE ANIVERSARĂ

A apărut revista AVANTAJE, ediţia lunii octombrie – EDIŢIE ANIVERSARĂ
Uncategorized

La mulți ani, Avantaje! Odată cu apariția numărului de octombrie sărbatorim cei 20 de ani pe care i-a împlinit revista Avantaje. Vei face cunoștință cu echipa și vei avea ocazia să le citești mărturisirile – emoționante, nostalgice, amuzante, optimiste – legate de începuturile revistei,
dar și de cele două decenii care au trecut (când au trecut atât de repede?). Chiar așa, tu ce făceai în 1995?

Pe copertă: un shooting special, cu cinci femei care s-au făcut remarcate în domeniul în care au ales să lucreze: vânzările directe. Nu sunt celebrități, nici măcar persoane publice. Sunt femei obișnuite, echilibrate și dedicate propriilor afaceri. Pentru că Avantaje preţuieşte astfel de femei, femei ca tine!

Modă: Inspiră-te din combinațiile de octombrie: sunt de pus în ramă, în culorile legendare ale toamnei. În plus, te vei delecta și cu patru pagini speciale, care au ca temă ținutele în alb, negru și materialele-vedetă precum mătasea naturală, lâna și cașmirul.

Reportaje speciale, marca Avantaje: Află povestea Sorinei Lupu, o tănără care, alături de echipa pe care o coordonează, impresionează lumea astronauticii: a inventat o metodă de sudură în spațiul cosmic. În Constanța, Mirela Oprea a debutat literar la o vârstă la care multe femei au deja nepoți, după ce o boală grea i-a schimbat viața. Angelica Crizboi este singura femei manager al unei firme de securitate din România, iar în lumea cosmeticii, vorbim despre frumusețe 3D: corp, minte și suflet, un concept prezentat de Laura Busuioc, cosmetolog, trainer, psihoterapeut și terapeut holistic.

Frumusețe Trucuri rapide de frumusețe, astfel încât să arăți impecabil și să ai parte de mai mult timp liber.

Sănătate Nu-ți place fitnessul? Am găsit alte metode la fel de eficiente pentru a te menține în formă. Dacă te tentează operația cu laser la ochi, află despre ce este vorba chiar de la o fostă purtătoare de dioptrii. Te dor picioarele și nu știi de ce? Alegerea unei perechi de încălțăminte nepotrivite poate fi răspunsul. Octombrie este luna dedicată prevenției cancerului la sân, programează-te acum la medic și citește poveștile emoționante ale două femei puternice, care au trecut prin această încercare.

Turism Un delicios reportaj despre Europa culinară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor