A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii noiembrie 2019

 

Zâmbetul carismatic care vă învăluie de pe coperta ediției lunii noiembrie a revistei Avantaje este al Roxanei Mureșan, Career&Life coach și manager al companiei pe care o conduce împreună cu soțul ei. O femeie pe cât de frumoasă, pe atât de iscusită în a scoate din oricare dintre noi tot ce este mai bun pentru a ne ajuta să obținem înalte performanțe profesionale, pentru a ne atinge țelurile legate de carieră ori să ne schimbăm domeniul de activitate atunci când cel în care lucrăm simțim că nu ne mai reprezintă, un ni se mai potrivește.

Tot despre ambiții – profesionale sau nu – „vorbește' și fosta relizatoare tv Irina Reisler, care a făcut cea mai mare schimbare din viața ei atunci când a decis că trebuie să slăbească. Azi, având jumătate din greutatea pe care o avea la „momentul zero', nu mai tratează temele medicale de dincolo de ecranul televizorului, dar conduce un centru de remodelare corporală și estétică, gestionează un magazin online cu același specific, se ocupă de propriul site de nutriție, creează bijuterii și scrie cărți. A început cu cea a propriei bătălii cu kilogramele în plus.

Dacă tot am atins această temă, a sănătății, vă mai spunem că Dosarul lunii noiembrie prezintă terapii mai puțin obișnuite, despre care cei care s-au supus lor susțin că funcționează. Și că sunt adesea soluții atunci când medicina tradițională ridică neputincioasă din umeri. Terapii cu semințe, gonguri, animale sau foc, terapie prin râs ori prin puterea gândului. Terapii despre care poate că nu ați auzit niciodată până acum.

De cealaltă parte, medicii recunosc că unele batalii sunt greu de dus și aproape imposibil de câștigat. Unul dintre acești medici este prof. dr. Mircea Beuran, cel care în blocul operator, zilnic cu bisturiul în mână, încearcă să taie capetele balaurului  numit cáncer pancreatic. Un interviú cu sânge rece, fără analgezice…

În ediția lunii noiembrie a revistei Avantaje vei mai putea citi un fascinant reportaj din misterioasa noapte a Sfântului Andrei, vei putea afla tainele numerologiei, ascunse în cifre, vei descoperi cum poți face pace cu un adolescent rebel și cum să îți decorezi casa în stil Feng-shui. Beauty editorul nostru îți dezvăluie secretele îngrijirii părului, iar stilistul te ajută să-ți alegi ținutele potrivite la răscruce de anotimpuri.

Crezi în existența celui de-al șaselea simț cu care am fost înzestrate doar noi, femeile? Să știi că si noi credem. Așa cum credem și în simțul olfactiv, atunci când căutăm cele mai ascunse note dintr-un parfum, în încercarea de a descifra ce ni se potrivește. Două subiecte pe care, de asemenea, le vei găsi în paginile revistei Avantaje din luna noiembrie.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro