A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii martie 2020

A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii martie 2020
Uncategorized

Luna aceasta, poate mai mult decât în oricare alta din an, FEMEIA este în centrul atenției, interesului și… Universului. Femeia definită de protagonista de pe coperta ediției lunii martie a Revistei Avantaje, dr. Elena Martin, ca fiind mixul perfect între grație și armonie. Femeia despre a cărei frumusețe spune că „nu se încadrează în măsurători precise iar în viața de zi cu zi se traduce prin încredere în sine.' Un chirurg plastician care spune că iubește finețea meseriei sale și unicitatea fiecărui caz. Care nu salvează vieți dar simte că le poate schimba în mai bine.

Și tot despre femei, de-a dreptul excepționale, femei de succes care s-au făcut remarcate fiecare în domeniul ei de activitate, este și Dosarul din această lună dedicată lor. De la Andreea Sandu – fondator Galateca la Mihaela Ionescu – „motorul' restaurantelor Gargantua, de la Nicoleta Tupita – nutriționist pasionat și implicat la femeile iscusite care în fiecare zi au grijă să ajungă pe mesele noastre cele mai bune salate marca Eisberg.

O altă femeie de excepție pe care o veți cunoaște prin intermediul revistei noastre este Natalia Rotaru, o învățătoare care își duce meseria la un alt nivel și care schimbă radical conceptul de învățământ de masă tradițional. Pentru că orele cu elevii ei nu sunt plictisitoarea „buchiseală' ci adevărate lecții aplicate, îmbinate și cu momente de relaxare.

Despre fetele din viața lui, cele de acasă și cele de radioul și televiziunea pentru care lucrează, Mihai Morar afirmă în interviul pe care îl veți găsi în paginile revistei că reprezintă Universul în care întotdeauna s-a simțit bine. Un Univers feminin despre care crede că i-a fost scris în destin să se… „învârtească'.

Și pentru că luna martie celebrează și femeia-mamă, cea mereu atentă la nevoile copilului și permanent îngrijorată pentru el, vei putea citi despre un subiect care se poate spune negreșit că stă la baza creației noastre ca și personalitate. O lecție deschisă de psihologie transpusă în cuvinte de psihologul Gáspár György pe marginea relației părinte-adolescent.

Despre Cosmina Grigore, o tânără de 31 de ani care s-a aflat în anticamera morții în urmă cu patru ani, față în față cu diagnosticul de cancer, care a reușit să se vindece fără a apela la chimioterapie și care acum își dedică timpul și energia ajutorării bolnavilor oncologici, nu îți putem spune decât că este fa-bu-loa-să. Descoperă tu amănuntele, în revistă.

Trucuri și recomandări pentru frumusețea ta exterioară, sfaturi pentru liniștea ta interioară, uimitoare destinații de călătorie probate de Raluca Zenga și idei pentru decorarea locuinței, toate aceste teme de interes pentru noi, femeile, le vei regăsi în ediția lunii martie a Revistei Avantaje, care te așteaptă să o redescoperi de fiecare dată cu aceeași bucurie și emoție.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor