A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii martie

cover Ava martie
Uncategorized

Nu vedete sau modele pe copertă, ci femei ca tine!

De peste 20 de ani, revista Avantaje prețuiește femei ca tine, iar de peste patru ani, pe copertă apar doar femei obișnuite, dar absolut briliante.

Ediția de martie vine cu o schimbare de stil pe copertă: protagonista, Lucia Goreaev, managerul fabricii CETA Sibiu, este imaginea eleganței atemporale, în stilul retro, alb-negru, al anilor 40-50. O spectaculoasă transformare de stil, imagine și mai ales de atitudine, care ilustrează eleganța, maturitatea și apogeul feminității la 40 de ani.

Tendințe primăvară-vară 2016 – descoperă combinația anului  (roz cuarț și bleu seren) în vestimentație, frumusețe, accesorii, design interior.

Peste 100 de idei de cadouri de Mărțișor – pentru femeile importante din viața ta.

Special sănătate: „Revizia anuală de sănătate' te ajută să descoperi care sunt semnalele de avertizare ale corpului care să te pună pe gânduri sau să te trimită la doctor.

Cele două testimoniale ale unor tinere femei care au supraviețuit cancerului te vor inspira să cauți motive de satisfacție și împlinire în cele mai simple bucurii ale vieții.

Reportaje

– Maternitatea care naște afaceri de succes – o tânără mamă din Brașov este nevoită să își rescrie întreaga viață la doar 30 de ani, când o tumoră uriașă îi mai dă puțin de trăit. Cu uriașe sacrificii financiare, supraviețuiește bolii, apoi divorțului, dar reușește să se pună pe picioare și să înceapă o afacere în domeniul antreprenoriatului pentru sănătate, bazat tocmai pe experiența sa personală.

– Un muzician fără limite – Lavinia Răducanu este o artistă de etnie rromă care încalcă toate tiparele. Este creator, compozitor de muzică clasică, a fost solistă de operă, a interpretat-o pe Rada, țiganca pătimașă din filmul 'Șatra', apoi a fost invitată să cânte pe Broadway exact când un cancer laringian îi amenința cariera artistică și viața. A trecut prin nouă operații, a reînvățat să vorbească și să cânte cu ajutorul unei proteze siliconice a corzilor vocale. A născut un copil, în ciuda interdicției medicilor, iar acum dirijează un taraf bărbătesc, Rromak, și conduce o școală de muzică în Timișoara.

Pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor