A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii mai 2019

A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii mai 2019
Uncategorized

Spectaculosul număr de mai al revistei „Avantaje' o readuce în prim-plan pe unica, inegalabila, surprinzătoarea Margareta Pâslaru, care a acceptat propunerea de a apărea pe coperta acestei ediţii cu totul deosebite.

Vei afla poveştile câştigătoarelor titlului de Femeia Anului şi la cine a ajuns Marele Premiu al Galei Femeia Anului, un proiect identitar al revistei Avantaje.

Dosarul special te va introduce în lumea fascinantă a personajelor din mitologia românească, despre care unii sunt absolut convinşi că există cu adevărat: solomonari, iele, sânziene, zâne, ursitoare, stafii şi strigoi.

La capitolul sănătate, vei afla dacă problemele de somn pot fi tratate definitiv, ce se întâmplă, de fapt, atunci când cineva vorbeşte în somn şi de ce este atât de utilă o „second opinion', o a doua opinie medicală, în diagnosticele foarte grave?

Un loc special îl au reportajele acestei ediţii, de la detaliile legate de vizita Papei Francisc în România, de la sfârşitul lunii mai, la motivaţiile a trei femei care şi-au propus să schimbe viitorul unei comune din Moldova şi până la teatrul cu păpuşi în mărime naturală. În plus, vei descoperi o apariţie
surprinzătoare în persoana crâşmăriţei Kera Caliţa.

Şi, nu în ultimul rând, dacă aveai curiozităţi la acest capitol, vei înţelege de ce înşală bărbaţii, cum poţi socializa la evenimente, dacă eşti o persoană mai retrasă, şi de ce este atât de important să renunţi la multele lucruri cu care ai ajuns să îţi umpli casa şi sufletul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor