A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii mai

Cover AVA mai
Uncategorized

În ediţia de mai, revista Avantaje îţi prezintă elita personalităţilor feminine din România: câştigătoarele Galei Femeia Anului 2015. Cele mai meritorii şi remarcabile doamne ale momentului, reprezentative pentru domeniile în care activează. Un regal de profesionalism, excelenţă şi feminitate la superlativ. Celebrități care își valorifică notorietatea în campanii sociale, dar și femei obișnuite cu povești neobișnuite, care au îndrăznit să spargă tiparele indiferenței și ale neputinței, transformând obișnuitul în remarcabil.

Descoperă noutăți medicale despre bruxism, un simptom care înseamnă mult mai mult decât scrâșnitul dinților noaptea, deoarece poate semnala afecțiuni mult mai serioase, și convinge-te cât de multă încredere poți avea în Dr. Google, acest furnizor de informație medicală greu de controlat.

Citeşte reportajele speciale despre femei care te inspiră – deştepte, frumoase, inventive şi curajoase, care vor să schimbe în bine faţa României:

– Alina Marin e o scriitoare de succes în Franța, dar și un exemplu viu al capacității de a renaște din propria suferință. Abandonată de părinți într-unul din orfelinatele de infern ale epocii ceaușiste, ea si-a regăsit acum echilibrul în studiu, în scris, în familia pe care și-a făcut-o. La 35 de ani, Alina este scriitoare, mamă a 3 copii și antreprenor editorial.

– Maria Dermengiu e o creatoare nonconformistă care a renunțat la avocatură ca să-și urmeze visul de a picta. Ea a reușit să cucerească lumea designului vestimentar cu senzaționalele sale eșarfe pictate manual.

– La doar 26 de ani, Carmen Iliescu, din Constanța, e creatoarea unei forme unicat de 'gastronomie dulce' – deserturile artizanale personalizate. Ea a renunțat la carierea ei în marketing și audit financiar pentru a crea o afacere bazată pe pasiune, 'Miss Baker'.

Ediția premergătoare Sărbătorii de Paști este dedicată și ultimelor pregătiri specifice, cu decorațiuni de sezon și cu propuneri pentru cele mai frumoase destinații de familie pentru mini-vacanță.

În această lună, protagonista copertei este cititoarea Mirona Hrițcu, 32 de ani, din Craiova, directoarea Fundației Ringier. Mirona e mai mult decât o femeie frumoasă și un jurnalist talentat, e un ONG-ist de a cărui pricepere și devotament depinde sănătatea și viața unor copii aflați în situații-limită.

Pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor