A apărut revista Avantaje, ediția lunii iunie!

A apărut revista Avantaje, ediția lunii iunie!
Uncategorized

Pe coperta ediţiei de iunie, vei putea admira pentru prima dată o mândră purtătoare de ie, cititoarea Silvia Floarea Toth, 33 ani, economist de profesie, din Bistrița, care a venit în București pentru a ne prezenta colecția ei de ii și costume populare vechi de sute de ani, considerate obiecte de patrimoniu.
Citește reportajul special dedicat Zilei Universale a Iei, pe care o sărbătorim în 24 iunie!

Cu acest prilej lansăm și campania “Avantaje susține brandurile tradiționale”, care se va derula pe parcursul unui an întreg.

“Victoria unei victime” – reportajul care relatează povestea cutremurătoare a unei Miss World (ediția 1998), pe nume Linor Abargil. Fosta Miss Israel, victima unui viol și a unei tentative de omor care a avut loc cu puțin timp înainte de a fi încoronată ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume, a găsit curajul să își spună povestea într-un film documentar care militează pentru drepturile femeilor, intitulat “Brave Miss World” și care a fost lansat și în România.

Citește povestea emoționantă a acestei frumoase femei care și-a transformat statutul de victimă într-o victorie, încurajând și alte femei să își depășească stigmatul și trauma.

Cât de singur este copilul unic? – află posibile răspunsuri la dilema multor familii de a avea sau nu mai mulți copii.

Doctorul de afaceri – povestea unei tinere femei de afaceri, care vorbește cu sinceritate despre cum e să te afli pe culmile succesului, să cazi în cel mai greu faliment financiar posibil și să îți revii din nou, mult mai înțeleaptă și mai atentă cu valorile esențiale ale vieții.

Și pentru că suntem în plină vară, te invităm să răspunzi la testele de sezon dedicate frumuseții și dragostei!
Vei afla cât de dependentă ești de rutina zilnică de îngrijiri cosmetice și cum te poți îndrăgosti din nou de partenerul tău.

Pentru că, de 20 de ani, Avantaje preţuieşte femei ca tine!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor