A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii iulie 2019

A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii iulie 2019
Uncategorized

În ținuta sa elegantă, ireproșabilă, cu care v-a obișnuit deja, revista „Avantaje' din luna iulie le are pe copertă pe talentatele și îndrăgitele componente ale trupei Amadeus, cele care cu prezența lor fac furori pe scenele din întreaga lume, colecționând succes după succes.

Tema Dosarului special din această lună – care nădăjduim să-ți dea fiori! – o reprezintă locurile misterioase din România, locuri în care se petrec lucruri rămase încă neînțelese dar care, cu siguranță, fascinează. Ai curaj sau curiozitate să le vizitezi în vara aceasta?

Reportajele pe care le vei regăsi (din belșug!) în paginile revistei te vor introduce în lumea unor femei care fac lucruri cu totul speciale, fie că este vorba de introducerea în programa școlară – ca materie de studiu – a folclorului românesc și tradițiilor populare, fie că este vorba despre inventarea unui produs din fructe, deocamdată unic în lume.

Interviurile ocupă un loc aparte și luna aceasta. Așa că așează-te comod pe canapea – sau pe șezlong! – și delectează-te aflând secretele sau planurile pe care și le desenează îndrăgita Mirabela Dauer, neobositul Cătălin Măruță sau exploziva Andra Covaleov, una dintre revelațiile concursului 'Vocea României'. Într-un cu totul alt registru, vei putea afla din interviul realizat cu prof. dr. Mircea Cinteză ce să faci pentru a-
ți păstra sănătatea inimii.

Și bineînțeles că asta nu-i tot! Descoperă, în cadrul rubricii Psiho, ce semne îi trădează pe bărbați atunci când sunt nefericiți și de ce, câteodată, ne vine să plângem la finalul unei partide de sex.

Încă ceva! Știai că alunițele de pe corpul tău „vorbesc' despre tine și chiar despre viitorul tău? Nu?! Înseamnă că și acest lucru îl vei afla tot din ediția de iulie a revistei Avantaje. Vacanta și lectură plăcută!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor