A apărut revista Avantaje, ediția lunii iulie!

A apărut revista Avantaje, ediția lunii iulie!
Uncategorized

Avantaje te inspiră cu articole care te ajută să crezi mai mult in tine.

Învață în primul rând să spui NU și ține-te de promisiune. Ca să nu mai fii una dintre milioanele de femei afectate de neputința de a spune NU. O limitare impusă de educația tradiționalistă, cu accent pe subordonarea femeii și obediență excesivă. Exersarea lui NU cu încredere și fermitate restaurează controlul asupra propriei vieți.

Ce e de făcut când sforăitul și somnul agitat al partenerului îți fac nopțile de coșmar? Află de la specialiști cum poți rezolva problema insomniilor în doi fără să schimbi partenerul.

Te-ai gândit vreodată că o sursă de conflict la birou ar putea fi colegii toxici? Cum reacționezi față de cei care te secătuiesc de energie, cârcotașii, bârfitorii, ipocriții și indolenții care, vrei-nu vrei, sunt peste tot?

Faci excese sau faci foamea? Descoperă cum identifici tulburările de alimentație, fie că sunt ale tale sau ale celor din familie.

Citeşte reportajele speciale despre femei care te inspiră – deştepte, frumoase, inventive şi curajoase, care vor să schimbe în bine faţa României:

– Aurora Simionescu, 32 ani, din Brăila, românca astrofizician aflată în topul cercetării mondiale, care a lucrat la NASA, iar acum la Agenția spațială din Japonia.

– Rodica Prodan, din Constanța, Alina Sudriu și Antonia Condurovici, din București, sunt trei mămici pe care le unește dorința de oferi familiei și comunității în care trăiesc hrană sănătoasă, cât mai naturală. Preocuparea lor a generat afaceri de succes: un restaurant vegetarian și un serviciu de catering pentru copii și bebeluși.

Campania “Și tu poți fi pe copertă!”

În această lună, protagonista copertei este cititoarea Marinela Ardelean, 32 ani, din Baia Mare, una dintre foarte puținele femei-somelier din Europa. Cel mai bun consilier de vinuri al României excelează într-o profesie aproape exclusiv masculină, este degustător în juriile marilor concursuri ale lumii și profesoară la “Italian Chef Academy” din Roma.

Afli poveşti reale, de succes, pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor