A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii ianuarie 2016

avantaje ianuarie
Uncategorized

În ediţia de ianuarie, revista Avantaje îţi oferă idei pentru ultimele pregătiri de sărbatori: zeci de reţete pentru meniul festiv de Revelion, decorațiuni pentru casă, ţinute de petrecere, remedii pentru diverse probleme de sănătate specifice sezonului, dar şi pentru stresul care de multe ori însoţeşte alergătura din această perioadă.

Pe copertă: În această lună, protagonista copertei vine de la Cluj să ne surprindă cu câte a făcut până acum, la doar 26 de ani – doi copii, o familie împlinită, o carieră în ascensiune, un business prosper. Și multe planuri de a se implica într-o activitate caritabilă, demers în care noi o vom ghida. Pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

Modă Ești gata de petrecere? Inspiră-te din combinațiile elegante și strălucitoare perfecte pentru reuniunile sfârșitului de an.

Reportaje speciale Citeşte reportajele speciale despre femei care te inspiră – deștepte, frumoase, inventive şi curajoase care vor să schimbe în bine faţa României.

Două românce cuceresc lumea: una dintre ele a vrut să lucreze într-o țară pe care nu o cunoștea deloc și a reușit să-și deschidă aici o afacere exclusivistă, cealaltă a renunțat la o carieră „la înălțime și a devenit stilista VIP-urilor din Dubai. Află cine este prima corespondentă de război din România și cum a ajuns la convingerea că, paradoxal, războiul ne învață valorile umane. Și, nu în ultimul rând, două experiențe din domeniul gastronomiei: o mamă care a decis să deschidă o afacere socială, pornind de la (aparent) banala pâine și o consilieră gourmet, specialistă în bucătăria transilvăneană.

Frumusețe Care este esența parfumului? Află care sunt aromele începutului de an și cum să o alegi pe cea potrivită ție. De ce produsele cu glitter și tonuri metalice sunt  preferatele lunii?

Sănătate
Dacă ești la dietă sau ai o afecțiune precum diabetul, nu trebuie să te închizi în casă, de teama de a nu rezista tentațiilor culinare. Există soluții pentru toate gusturile.
Până acum ai amânat mersul la sală? Acum este momentul să te răzgândești. Lipsa timpului nu mai este o scuză pertinentă.

Turism
Tradiții de iarna la noi și în Europa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor