A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii decembrie

Uncategorized
A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii decembrie

În ediţia de decembrie, revista Avantaje îţi oferă idei pentru sărbătoarea Zilei Naționale: o copertă inedită, cu o ținută inspirată din portul tradițional românesc, o paradă a iilor reinterpretate și accesorizate într-un stil unic. Plus câteva reţete pentru meniul aniversar de 1 Decembrie și de Sfântul Andrei, sugestii pentru decoraţiuni, recomandări de cadouri pentru toţi dragii tăi, pentru toate gusturile şi buzunarele, recomandări pentru ţinute de petrecere, machiaje şi coafuri strălucitoare.

Și pentru că începe sezonul petrecerilor de tot felul, află dacă ești sufletul distracției sau, dimpotrivă, ești scumpă la vedere. Și cum tentațiile culinare sunt în toi, iar dictonul autohton 'grasă și frumoasă' te îmbie la excese, fără să te avertizeze 'dar și cât de sănătoasă?', descoperă de unde începe pericolul pentru silueta ta.

Protagonista copertei este o tânără femeie de afaceri care a înțeles la timp uriașul potențial al iei tradiționale românești și a transformat-o într-un brand de notorietate internațională.

Pentru că Avantaje preţuieşte de 20 de ani femei ca tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor