A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii aprilie 2020

A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii aprilie 2020
Uncategorized

În această perioadă, echipa Ringier te îndeamnă să fii responsabil!

Tu#StaiAcasă, iar noi îți trimitem revista ta preferată, prin curier! Poti alege in liniste, platesti cu cardul, nu mai stai la coada, si (foarte important!) reduci riscul de a intra in contact cu un posibil purtator de coronavirus, asimptomatic sau in perioada de incubatie. Toate detaliile despre cele mai recente editii si pachete, special pregatite pentru tine, ale editiilor glossy editate de trustul Ringier, le gasesti aici: 

https://colectii.libertatea.ro/reviste  #impreunamaideparte 

Revista Avantaje din luna aprilie o are ca invitată, pe copertă dar și la interior, într-un amplu și emoționant interviu, pe Dana Viișoreanu. O femeie căreia propria suferință i-a fost sursă de curaj și de putere pentru a se înregimenta în armata celor care luptă pentru victoriile altor femei în fața morții. Alături de soțul ei, chirurgul Gabriel Viișoreanu, a înființat Institutul Sânului, centru medical de elecție împotriva cancerului mamar, un loc în care ajutorul pentru femei se materializează zi de zi în victorii fără preț. Un om simple dar care își iubește semenii atât de mult încât a ales să le ofere noi șanse.

În ciuda a ceea ce trăim în această perioadă, luna aprilie este lună de sfântă sărbătoare creștină. Poate nu chiar ca în alți ani, dar mesele vor fi îmbelșugate și vom sta în jurul lor, noi, cei ai casei, de atâtea zile tot împreună. Acestei mese festive îi este dedicat și Dosarul lunii aprilie, în care veți găsi secretele alcătuirii unui platou cu delicii, din preparate care se combină și se completează perfect, pentru a oferi un aperitiv remarcabil și memorabil.

Și tot în acord cu sărbătorile pascale, veți mai putea citi un reportaj tulburător despre fascinația relicvelor, acele dovezi ale trecerii Mântuitorului pe pământ; Giulgiul de la Torino, Lancea Destinului, Cămașa lui Hristos, Cuiele crucificării sau Coroana de spini.

Știți ce este un consilier de blândețe? Sau că există o astfel de profesie? Nici noi nu am știut până n-am cunoscut-o pe Lavinia Ioana Udrea, cea care poate activa în fiecare dintre noi blândețea de care avem nevoie în raport cu noi și cu restul lumii.

În paginile revistei din luna aprilie mai puteți citi interviuri cu Daniel Buzdugan și Melania Medeleanu, dar și răspunsurile sincere și directe ale lui Cristi Minculescu la întrebari care ar pune pe oricine pe gânduri. Vă veți întâlni – fie și numai în paginile revistei – cu povestea de viață aproape incredibilă a primului african care devenit avocat în România și care profesează tot la noi. Un bărbat care era să plătească la propriu cu viața pentru „trădarea' de a fi trecut la ortodoxie, dar care trăiește acum o viață la care doar a visat.

Cât privește secțiunea de psihologie a revistei, vei descoperi dacă ai sau nu calitățile unei femei alfa, dar și cum să supraviețuiești unei iubiri imposibile care, oricum, te va însoți toată viața.

Paginile de modă și beauty îți aduc și luna aceasta, ca în fiecare lună, toate noutățile sezonului și tendințele pe care trebuie să le ai în vedere. Pentru că noi, femeile, suntem dependente de tot ce înseamnă grijă de propria frumusețe. Ca un manifest împotriva vremurilor. Prin care cu siguranță că vom răzbi. Și noi, și voi. Pe curând!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor