A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii aprilie

Cover AVA apr 12.99lei
Uncategorized

În ediţia de aprilie, revista Avantaje continuă seria reportajelor despre femei obișnuite care fac lucruri neobișnuite! Și care apar pe copertă!

Cea mai recentă protagonistă este Monica Radu, din Câmpina. În urma unui accident rutier petrecut acum 19 ani, soldat cu imobilizare în scaun rulant, ea a fost nevoită să-și reinventeze întreaga viață: a născut trei copii, a schimbat profesii, iar acum militează pentru drepturile vârstnicilor și ale persoanelor cu dizabilități.

Echipa revistei Avantaje i-a urmarit evoluția de peste 8 ani, de când a scris prima dată despre ea într-un reportaj. A premiat-o la Gala Femeia anului 2009 pentru Inițiativă în sprijinul semenilor și o consideră o reală inspirație pentru cititoare. Tocmai de aceea, nu putea lipsi din galeria protagonistelor de pe copertă. O femeie pe cât de puternică pe atât de frumoasă, care, la 22 de ani, a fost nevoită să se reinventeze în cel mai dur mod posibil – trecând peste zeci de intervenții chirurgicale, suportând dureri și pierderi greu de îndurat, doborând toate limitările fizice și prognosticele medicale sumbre, refuzând supraviețuirea în limitele unui handicap, născând trei copii, conducând cu dezinvoltură mașina ca să fie prezentă peste tot, zâmbind ca un înger și încurajându-i pe toți.

Citește un reportaj despre această femeie specială, în revista Avantaje de aprilie.

Pregătiri pentru Paște

Pentru noul sezon de primăvară, descoperă cum să fii bine cu tine! Află cum să te simţi bine renunţând la balastul care îţi împovărează existenţa, urmând o dietă holistică și bucurându-te de un somn ușor și odihnitor!

Alege cele mai frumoase destinații de familie pentru vacanța de Paști. Și neapărat, de încercat rețetele speciale pentru masa festivă pascală și decorațiunile pe care să le lucrezi cu copiii!

Citeşte reportajele speciale despre femei care te inspiră – deştepte, frumoase, inventive şi curajoase, care vor să schimbe în bine faţa României: o tânără care părăsește mediul corporatist pentru a da viață unui proiect dedicat limbii și culturii japoneze în România, o directoare de editură care readuce pe piața de carte unicate gastronomice, o supraviețuitoare a unei boli hepatice grave care s-a salvat reinventându-și stilul alimentar, dar și profesia, devenind ulterior 'personal chef și nutriționist holistic', precum și o tânără mamă din Constanța, care face eforturi uriașe pentru băiatul ei de 12 ani, un miracol al medicinei care supraviețuiește cu doar 20% din creier.

Pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor