A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii noiembrie

A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii noiembrie
Uncategorized

În ediţia de noiembrie, revista Avantaje îţi prezintă cele mai accesibile răsfățuri de toamnă: noile tendințe în machiajul mat-lucios, bucle impecabile pe care le poți face acasă, ținute country-style, rețete de post inedite și trucuri care îți pot prelungi viața.

Campania 'Și tu poți fi pe copertă!'

În această lună, protagonista copertei este cititoarea Oana Drăgulinescu, din București. La 37 de ani, ea îmbină inedit studiile de muzicologie cu cele de comunicare, televiziunea, activitatea caritabilă, într-un job inovator pentru România – antreprenoriatul artistic.

Într-o lume a job-urilor din ce în ce mai solicitante și a provocării de a reconcilia viața profesională cu cea de familie, timpul dedicat mișcării fizice pare o utopie.

Noi îți demonstrăm că și femeile super-ocupate își pot face timp pentru mișcare, cu investiții minime de bani și timp – 7 minute zilnic! Și tot ele își pot păstra silueta fără să se înfometeze, consumând alimente fast food sănătoase. Da, e posibil, pentru că se vor inspira din experiența unei femei care, la 45 de ani, a slăbit 30 kg.

Maternitatea care inspiră afaceri – tot mai multe sunt mamele care răspund provocării de a porni o afacere de familie bazată pe ideile venite din creșterea propriilor copii. Descoperă-le povestea de succes!

Afli poveşti reale, de succes, pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine! De 20 de ani!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor