A apărut revista AVANTAJE de mai!

Avantaje mai
Uncategorized

În această ediție am reușit să adunăm, poate mai mult ca în alte numere de revistă, poveștile unor femei care în decada 40 a vieții au atins apogeul carierei lor și par să mai aibă încă multe de oferit în acest plan. Viziune, pasiune, voința de a schimba lucrurile și de a construi pe termen lung.

Prima dintre ele este protagonista copertei și a editorialului de modă – Oana Moraru, 42 de ani, mama unei fetițe de 12 ani, manager al unei școli private în Călărași, expert educational și una dintre cele mai competente și pertinente voci în domeniul educației și parentingului, și care demonstrează că eleganța și feminitatea nu țin cont de vârstă. Ea va susține în revistă și rubrica de opinie dedicată părinților.

 A doua este medic cardiolog, dr. Gabriela Cozmanciuc, prima femeie chirurg din România care a făcut un transplant de cord, o persoană cu o energie ieșită din comun, care face săptămânal naveta între clinici medicale de top ale Europei.

 Urmează Sheryl Sandberg, COO-ul Facebook, al doilea om din companie și o militantă activă pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați. Convingerea ei este că o lume în care bărbaților le-ar reveni jumătate din cămine, iar femeilor, jumătate din instituții ar fi o lume mult mai bună. Și dacă femeile nu beneficiază de aceleași oportunități profesionale ca bărbații, ea caută soluțiile în tabăra femeilor, în atitudinea lor.

Toate sunt exemple de viață trăită frumos, decent, echilibrat, sunt repere de normalitate, de profesionalism și maternitate responsabilă, într-o lume din ce în ce mai zbuciumată.

Pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor