A aparut Revista AVANTAJE de Aprilie!

A aparut Revista AVANTAJE de Aprilie!
Uncategorized

În ediţia de aprilie, revista Avantaje îţi prezintă  elita personalităţilor feminine din România: câştigătoarele Galei Femeia Anului 2014. Cele mai meritorii şi remarcabile doamne ale momentului, reprezentative pentru domeniile în care activează. Un regal de profesionalism, excelenţă şi feminitate la superlativ. Celebrități care își valorifică notorietatea în campanii sociale, dar și femei obișnuite cu povești neobișnuite, care au îndrăznit să spargă tiparele indiferenței și ale neputinței.

Pentru noul sezon de primăvară, afli cum să profiți de soarele de afară pentru a-ți reface rezervele de vitamina D, un adevărat panaceu pentru femei, și cum poți revigora relația de cuplu în favoarea sănătății tale.

Citeşte reportajele speciale despre femei care te inspiră – deştepte, frumoase, inventive şi curajoase, care vor să schimbe în bine faţa României:

* o mamă preocupată de alergiile alimentare ale copiilor inventează 'bomboana fericirii', un desert din ingrediente naturale, bio, fără aditivi și conservanți și care nu îngrașă;

• O antreprenoare care reinventează formula clasicelor 'team buildinguri' într-un format inedit.

• O tânără care la 26 de ani, reînvață să trăiască din scaunul cu rotile și care a decis să alerge, doar cu puterea brațelor sale, la maratonul Wings for Life, pentru a ale arăta celor care trăiesc aceeași dramă că imobilizarea într-un scaun cu rotile nu înseamnă sfârșitul vieții.

Ediția de Paști este dedicată și pregătirilor de sărbătoare, cu decorațiuni de sezon și rețete speciale pentru masa festivă și cu propuneri pentru cele mai frumoase destinații de familie pentru mini-vacanță.

În această lună, protagonista copertei este cititoarea Theona Balan, din Bârlad, o tânără mamă, blogger, trainer și autor de carte motivațională pentru femei. Ea prezintă și rubrica de modă, pentru care pozează ca un fotomodel profesionist.

Pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor