Replici neașteptate la TV între Teo Trandafir și Bursucu. I-a spus în direct: „A venit prostul meu!”

Ieri, 2 iunie, a fost ziua de naștere a lui Teo Trandafir. Multe vedete i-au făcut urări prezentatoarei, însă cea mai specială dintre ele a fost cea a lui Bursucu, fostul ei coleg de emisiune. Au avut un schimb de replici neașteptate la TV.

Bursucu a mers în platoul „Teo Show' pentru a-și felicita fosta colegă. Când l-a văzut, Teo Trandafir a reacționat. „A venit prostul meu! Îmi era dor să spun că a venit prostul meu!', a fost prima reacția a Teodorei Trandafir, după care l-a luat în brațe pe fostul ei coleg, scrie Fanatik.

Bursucu a făcut echipă cu Teo la Kanal D ani de zile, însă el prezintă acum matinalul la același post. Prezentatoarea face echipă de ceva vreme cu Mihai Mitoșeru și Bella Santiago.

Prezentatorul nu s-a abținut și a și povestit despre relația lui cu Teo Trandafir. „Acum 21 de ani am întâlnit-o prima oară. Pe atunci eu dansam, eram la mare. Erau alte vremuri.

Acum ne-am pocăit, altă treabă. 8 ani ai făcut emisiune cu mine, dar așa bogăție nu am văzut niciodată. Nu știu ce semn e ăsta, dar e bogăție mare!', a declarat Adrian Cristea la Kanal D.

bursucu-si-teo-replici-la-tv-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Bursucu a povestit apoi o situație amuzantă trăită la muncă împreună cu vedeta. „Acum vreo 5 ani, vine o doamnă de muzică… Nu dăm nume. Era… Cânta. Și cânta, cânta. Nu era bucla asta așa mare, practic, artistul auzea.

Artista s-a uitat către colega și făcea un semn. Din momentul ăla am avut semnul nostru că vine ceva fără talent', a adăugat dansatorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete