Reguli noi la Survivor All Stars. Anunțul făcut de Daniel Pavel înainte de începerea show-ului la PRO TV

Survivor All Stars începe în această seară, de la 21:30. Cei 10 Faimoși și 10 Războinici sunt pregătiți să își depășească limitele în show-ul de la PRO TV, după ce regulile în acest sezon s-au schimbat.

Cel mai așteptat moment al începutului de an este tot mai aproape: în doar câteva ore, la PRO TV și pe VOYO începe sezonul suprem – Survivor All Stars! Daniel Pavel este pregătit să le aducă celor de acasă, de trei ori pe săptămână, cea mai tare provocare pentru toți cei 20 de concurenți. Cu fiecare zi, aceștia își vor depăși limitele, iar cei cu inima puternică vor merge până la capăt! 

„Bine ați venit la Survivor All Stars, sezonul suprem este pe cale să înceapă. 10 Faimoși și 10 Războinici mi se vor alătura în inima junglei din Republica Dominicană. Un nou sezon, reguli noi, iar acest sezon are o mulțime de surprize pentru concurenți. Ei vor lupta pentru a arăta că au ce trebuie să câștige sezonul suprem', le va spune Domnu Dan tuturor celor de acasă, de la ora 21:30. 

Daniel Pavel (13)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 15)

În prima parte a serii, prezentatorul va descoperi care sunt lucrurile care-i motivează cu adevărat pe cei 20 de concurenți, de această dată. „Este foarte frumos ceea ce se întâmplă și vreau să ne bucurăm de această aventură unică care este Survivor. Vă iubesc și vă transmit toată energia bună', va declara Elena Ionescu, din echipa roșie, cea care a câștigat primul sezon al show-ului. De cealaltă parte, Iancu Sterp, din tribul albastru nu uită cât de aproape a fost și el să câștige când a participat: „m-a făcut să mă întorc inima de războinic, toată viața am fost un luptător. De data asta, sper să ajung unde mi-am propus'.

„Surprize pot apărea la tot pasul, fiți cu ochii în patru', le va mai spune Daniel Pavel înainte de a da fluierul de start în prima probă a sezonului. Despre ce e vorba și cine va câștiga, aflăm curând.

Tot atunci vom descoperi și ce îi așteaptă pe concurenți atunci când vor ajunge pe insulele care le vor deveni casă în următoarele luni, dar și care vor fi primele discuții care vor apărea între aceștia.

Nu ratați premiera celui mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, în același timp, la PRO TV și pe VOYO. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete