Regina Marii Britanii o invită pe mama lui Meghan Markle să petreacă Crăciunul alături de familia regală – Un gest pe care nu l-a făcut niciodată pentru familia lui Kate Middleton

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este dispusă să încalce tradiția de dragul Ducesei Meghan Markle.

Suverana Marii Britanii a invitat-o pe mama lui Meghan  să petreacă Crăciunul în sânul familiei regale.

Doria Ragland este așteptată de Sărbători la una dintre reşedinţele oficiale, din Sandrigham. Acesta este un privilegiu rezervat în mod obişnuit doar membrilor familiei regale.
Surse apropiate ale familiei regale susțin că această invitație este un mod în care Regina își arată respectul față de Meghan. Un gest pe care Regina nu l-a făcut vreodată pentru familia lui Kate Middleton, comentează presa de peste Ocean.

Regina incalca tradiția
„Este un semn că Regina o respectă pe Meghan și este conștientă că nu are rude în țară – pe când Kate are suportul familiei ei care stă în apropiere'.
Familia ducesei de Cambridge a fost invitată în trecut la slujba din ziua de Crăciun, însă părinții lui Kate au ales să-și petreacă sărbătorile într-o locație din apropiere.
Aceleași surse mărturisesc că Regina a luat în considerare și faptul că Meghan Markle este gravidă și departe de mama sa, în timp ce Kate Middleton s-a bucurat de tot sprijinul mamei sale pe durata sarcinilor.

 

Iulia Sandu

Foto: hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete