Regina Elisabeta a II-a este fericită în ciuda pierderii Prințului Philip. Care este motivul?

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a apărut într-o formă de zile mari la primele angajamente regale de după lockdown la care a participat.

Suverana britanică a luat parte, alături de familie și de prieteni, la Royal Windsor Horse Show, unul dintre evenimentele sale preferate.

Potrivit expertului regal Phil Dampier, regina a fost în cele patru zile ale evenimentului foarte veselă, dezinvoltă și pusă pe glume. În acest mod, ea i-a respectat dorința fostului ei soț, Prințul Philip, căruia nu i-ar fi plăcut să o vadă că ține doliu ca Regina Victoria.

După luni întregi în care a participat la diverse angajamente doar prin intermediul transmisiilor online, Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, și-a intensificat programul în ultimele zile, arătând cât de mult i-au lipsit ieșirile în public.

Într-un interviu pentru Femail, Phil Dampier, care scrie despre familia regală de peste 35 de ani, a explicat că, deși regina a fost devastată de moartea Prințului Philip, în luna aprilie, ea s-a văzut nevoită să-și respecte îndatoririle de severană deoarece lui i-ar fi plăcut să o vadă că își trăiește viața la maximum.

Dampier a mai precizat că relaxarea unor restricții i-a dat Reginei Elisabeta energia de care aceasta avea nevoie pentru a se achita de obligații cu mult entuziasm.

„Unora li s-ar putea părea ciudat că ea este atât de fericită în ciuda morții Prințului Philip, însă cred că există o explicație cât de poate de simplă. Sunt absolut convins că a fost devastată de moartea lui – să nu uităm că au fost căsătoriți timp de 73 de ani. Dar, sunt sigur că el i-a spus să se bucure de viață atât cât i-a mai rămas de trăit', a declarat Dampier.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete